FACEBOOK

Velkommen på bloggen

Portræt fotografering hos dig

Portræt foto i trygge omgivelser

(Headshoot / Halvfigur)

Hele Året.      Priser fra 699,-

Få din egen fotograf hjem til dig selv, jeg besøger dig på din adresse, hvor vi laver nogle fantastiske billeder i dine trygge rammer. En hjemmesession kan forgå både udendørs eller indendørs, vi aftaler om jeg skal have mit mobile studie med, hvor vi kan lave billeder på både mørk eller lys baggrund.

 Der er rigtig mange fordele ved at få besøg af fotografen hjemme, hos sig selv, hvis det er børn der skal tages billeder af er det langt nemmere og strukturere her tænker jeg på middagslur, mad osv.. Derudover kan det virke beroligende på rigtig mange, at de er er i trygge omgivelser når de skal fotograferes.

Priserne ved en hjemmesession starter ved 699 kroner eksklusiv kørsel.

CV / Profil foto

CV / Profil foto

(vejledende eksempler på priser)

Varighed: 60 min
Levering: Elektronisk i fuld opløsning
Antal:2 Retoucheret billeder

Pris: 699,-


Kontakt

Headshoot

Headshoot
(vejledende eksempler på priser)

Varighed: 60 min
Levering: Elektronisk i fuld opløsning
Antal:3 Retoucheret billeder

Pris: 799,-


Kontakt

Halvfigur

Halvfigur
(vejledende eksempler på priser)

Varighed: 60 min
Levering: Elektronisk i fuld opløsning
Antal: 3 Retoucheret billeder

Pris: 899,-


Kontakt

Kontakt mig her for at høre mere

 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.+ 45 31 10 10 61