Bestil en landskabsfotograf

Kun fantasien sætter grænserne

Tip mig om dit sted ?

Få foreviget dit sted

 • Billeder:

  Billeder digitalt eller som plakat

 • Gratis:

  Tip mig om dit sted

 • Område:

  Hele Danmark:

 • Pris digitalt:

  Kontakt

Send et tip om dit sted ?
Mangler motiver fra lige præcis dit sted, på shoppen til dine vægge i privaten, til sommerhuset, eller står du og mangler en helt unik gave, så har du muligheden for at tippe mig omkring dit sted.

For at tage et flot landskabsbillede skal flere ting falde i harmoni med hinanden, efter jeg har modtaget dit tip starter mine forberedelser, herefter vil jeg forevige dit sted, og så snart motiverne lander på shoppen vil du modtage en mail.

Denne service er helt gratis, dog kan jeg ikke garantere en tidshorisont, jeg vil selvfølgelig altid bestræbe mig på at indfri dine ønsker med hensyn til både tid og stil.


Bestil et motiv ?
Bestil en landskabsfotograf, mangler du et helt specielt motiv fra lige præcis dit unikke område, så kontakt mig endelig.

Alle opgaver er individuelle, vi starter med at tage en dialog om dine ønsker. Herefter går jeg igang med forberedelserne og så snart jeg er færdige med dine motiver modtager du så billederne i din valgte form.

 

©  Anders N