FACEBOOK

Velkommen på bloggen

En røgmaskine, og en skuespiller

Så skulle der leges med min røg maskine jeg fik lavet en aftale med skuespilleren Frederik Carlsen, efter en lille pause efter et mindre strømnedbrud var vi klar til at gå igang, i mit fotostudie.

 

Vi var så heldige den dag, hvor vi havde planlagt shootet, at "radiusnet" kom til at slukke for alt strømmen flere steder i landet, så der stod vi i et studie uden strøm - vi valgte at pakke lidt udstyr og finde et andet sted, men efter vi havde pakket alt og var klar til at køre kom strømmen igen.

Det eneste jeg havde forberedt, var at fylde væske på røgmaskine, og så vidste jeg at jeg gerne ville have en dramatisk lyssætning.

Til alle billederne har jeg brugt 2-3 studielamper, to bagfra med barndoors og forskellige farvefiltre, og mit hovedlys var en lille Octabox med grid.  Røgmaskine var placeret sådan så røgen blev skudt i rygge på Frederik

Bagrunden var en gammel grå og rynket papirs rulle.

 

 Lys diagram (alle billeder skudt med Nikon D610 - 85 mm 1.8G (octaboxen jeg brugte var 90 cm den på lys diagrammet er ca 120 cm)

fotografering,, fotostudie,, røgmaskine,, nikon d610,, 85 mm,

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.+ 45 31 10 10 61

Denne side bruger cookies - ved brug af siden accepterer du dette.