FACEBOOK

Velkommen på bloggen

På besøg hos fotograf Anne West Colsted

Når fotografen besøger en anden fotograf

For nyligt lagde jeg et opslag op på min facebook, hvor jeg søgte mindre virksomheder som gerne ville have besøg af mig og mit kamera, tanken bag dette opslag var at møde folk i øjenhøjde, lave nogle anderledes billeder i trygge omgivelser.

Anne fra www.børnestudioet.dk meldte sig på banen, og var frisk på at få besøg af mig. Jeg tog hjem til Anne midt på dagen, og en ting vi blev enige om var at det ikke måtte blive for opstillet, på forhånd havde Anne advaret mig (som alle gør) jeg er ikke god på billeder, jeg har den filosofi at alle er gode på billeder, det hele handler om hvilket budskab man gerne vil sende.

Anne er igang med at renovere sit hus, så vi blev enige om at vi til at starte med satte os på gulvet i hendes stue, herefter satte vi os op til Annes spisebord hvorefter vi sluttede i hendes køkken. Under hele seancen snakkede vi, jeg fortalte lidt om hvorfor jeg brugte det lys som jeg gjorde,  og Anne fik lov til at se lidt af de billeder undervejs som jeg tog. Jeg bruger rigtig meget “investerings” billeder, dvs billeder der bygger op til noget andet, og hos Anne var det ingen undtagelse, jeg tog rigtig mange billeder i de situationer hvor Anne følte sig tryg og hvor hun turde slappe af, hefter eksperimenterede jeg lidt mere, dog uden at bede Anne om at poserer.

Vi endte op med rigtig mange fine billeder her kan du se nogle af dem, har du en mindre virksomhed, og kunne du have lyst til at få besøg af mig og mit kamera så tøv ikke med at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

foto,, Fuji x100s, Anne west colsted, www.børnestudioet.dk, Besøg af mig

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Kommentarer  

#3 BestDave 20-11-2018 00:21
I have noticed you don't monetize your site, don't waste your traffic, you can earn additional bucks every month.
You can use the best adsense alternative for
any type of website (they approve all websites), for more details simply search
in gooogle: boorfe's tips monetize your website
Citater | Anmeld til administrator
#2 BestEliza 13-11-2018 01:53
I see you don't monetize your site, don't waste your traffic, you can earn extra cash every
month. You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website
Citater | Anmeld til administrator
#1 profile6164 27-10-2018 14:09
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Citater | Anmeld til administrator
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.+ 45 31 10 10 61

Denne side bruger cookies - ved brug af siden accepterer du dette.