Skip to main content

En travl uge er overstået

En travl uge er overstået


I hele uge 42 har jeg stort set boet i skovene omkring Buresø.

Som altid tilbyder jeg portrætfotografering i “efterårsferien uge 42” dette havde en del familier benyttet sig af, jeg fik gået rigtig mange kilometer samt leveret et hav af billeder til forhåbentlig nogle glade familier.

Naturligt lys.
Stort set alle billederne er lavet med det man på “foto-sprog” kalder naturligt lys, hvilket kort fortalt betyder at man kun bruger sit kamera og det lys man nu får tilbudt af omstændighederne.

Flere af dagene bød på gråt vejr, som egentlig er ideelt når man laver portrætfoto i naturligt lys, dog kan man godt blive en smule udfordret når man står midt i en skov hvor der er skruet ned for lyset.

Fantastisk foto vejr.
Jeg har kommet rigtig meget ude i Buresø og kender snart hver en krog derude, så jeg havde planlagt flere forskellige steder og ruter, som jeg hurtigt kunne vælge imellem hvis nu lyset og vejret blev en udfordring. Der var kun en dag hvor vejret blev en udfordring, og der var jeg på vej tilbage til mit kontor “min bil” da det begyndte at styrt regne dette varede kun små 15 minutter hvorefter det hurtigt blev fint vejr igen.

Pauserne derude brugte jeg på at redigere billeder samt tage lidt natur og landskabs billeder.

Min tilgang.
Min tilgang til portræt billeder i naturen og også i studie for den sags skyld er at selve oplevelsen er det vigtigtste og især når der skal børn med på billederne, mit primære fokus er altid at prøve på at skabe en positiv stemning samt gøre det til en god og hyggelig oplevelse, oplevelsen er svær at gøre om billederne kan altid laves om hvis det er (dog har jeg ikke oplevet dette endnu)

Jeg tager altid alt for meget udstyr med, men denne her gang blev det meste i min bil, for mig handler det gode portræt om udstråling fremfor teknik, og min erfaring har lært mig at desto flere forstyrrende tekniske dimser der blinker, og skaber opmærksomhed, desto svære er det for den der skal portrætteres at slappe af.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

I hele uge 42 har jeg stort set boet i skovene omkring Buresø.

Som altid tilbyder jeg portrætfotografering i “efterårsferien uge 42” dette havde en del familier benyttet sig af, jeg fik gået rigtig mange kilometer samt leveret et hav af billeder til forhåbentlig nogle glade familier.

Naturligt lys.
Stort set alle billederne er lavet med det man på “foto-sprog” kalder naturligt lys, hvilket kort fortalt betyder at man kun bruger sit kamera og det lys man nu får tilbudt af omstændighederne.

Flere af dagene bød på gråt vejr, som egentlig er ideelt når man laver portrætfoto i naturligt lys, dog kan man godt blive en smule udfordret når man står midt i en skov hvor der er skruet ned for lyset.

Fantastisk foto vejr.
Jeg har kommet rigtig meget ude i Buresø og kender snart hver en krog derude, så jeg havde planlagt flere forskellige steder og ruter, som jeg hurtigt kunne vælge imellem hvis nu lyset og vejret blev en udfordring. Der var kun en dag hvor vejret blev en udfordring, og der var jeg på vej tilbage til mit kontor “min bil” da det begyndte at styrt regne dette varede kun små 15 minutter hvorefter det hurtigt blev fint vejr igen.

Pauserne derude brugte jeg på at redigere billeder samt tage lidt natur og landskabs billeder.

Min tilgang.
Min tilgang til portræt billeder i naturen og også i studie for den sags skyld er at selve oplevelsen er det vigtigtste og især når der skal børn med på billederne, mit primære fokus er altid at prøve på at skabe en positiv stemning samt gøre det til en god og hyggelig oplevelse, oplevelsen er svær at gøre om billederne kan altid laves om hvis det er (dog har jeg ikke oplevet dette endnu)

Jeg tager altid alt for meget udstyr med, men denne her gang blev det meste i min bil, for mig handler det gode portræt om udstråling fremfor teknik, og min erfaring har lært mig at desto flere forstyrrende tekniske dimser der blinker, og skaber opmærksomhed, desto svære er det for den der skal portrætteres at slappe af.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *