Skip to main content

Portrætfoto inden jul (IKKE AKTIV)

Portrætfoto inden jul (IKKE AKTIV)


Skal du nå at have taget nogle billeder inden juleaften, så kan du nå det endnu, bestil tid på info@andersn.dk

Jeg har ikke en fast tilgang, alle kunder og portrætter har deres egen historie, så alt praktisk aftales individuelt, dog er alle billeder taget i dit hjem med hvid eller grå baggrund.

Derudover så tilbydes der halvportræt billeder, og det er simpelthen fordi pladsen i de fleste tilfælde ikke er til fuldportræt billeder.

Jeg medbringer mit mobile fotostudie, som indeholder lys og baggrund, altså fuldstændig som du kender fra et helt standard fotostudie.

Plads er er spørgsmål jeg modtager tit, og mit svar er altid det samme, desto mere plads desto nemmere og mere frihed har vi til at lave dine billeder, lidt plads er ikke et problem. dog kan det dog sætte lidt begrænsninger til hvilke billeder vi kan lave sammen.

Billeder i naturen er som udgangspunkt med naturligt lys, og i de fleste tilfælde så mødes vi på en udvalgt lokation, jeg har selvfølgelig forberedt mig inden på lys område og har altid en ide eller to med. Vi og går en tur og under vores gå tur bliver billederne taget, i et tempo hvor alle kan være med.

Fælles for begge muligheder er at man altid modtager bilelderne i fuld opløsning lige til at printe, i selv de store størrelser og så mange gange man har lyst.

For at høre mere kan du kontakte mig på info@andersn.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skal du nå at have taget nogle billeder inden juleaften, så kan du nå det endnu, bestil tid på info@andersn.dk

Jeg har ikke en fast tilgang, alle kunder og portrætter har deres egen historie, så alt praktisk aftales individuelt, dog er alle billeder taget i dit hjem med hvid eller grå baggrund.

Derudover så tilbydes der halvportræt billeder, og det er simpelthen fordi pladsen i de fleste tilfælde ikke er til fuldportræt billeder.

Jeg medbringer mit mobile fotostudie, som indeholder lys og baggrund, altså fuldstændig som du kender fra et helt standard fotostudie.

Plads er er spørgsmål jeg modtager tit, og mit svar er altid det samme, desto mere plads desto nemmere og mere frihed har vi til at lave dine billeder, lidt plads er ikke et problem. dog kan det dog sætte lidt begrænsninger til hvilke billeder vi kan lave sammen.

Billeder i naturen er som udgangspunkt med naturligt lys, og i de fleste tilfælde så mødes vi på en udvalgt lokation, jeg har selvfølgelig forberedt mig inden på lys område og har altid en ide eller to med. Vi og går en tur og under vores gå tur bliver billederne taget, i et tempo hvor alle kan være med.

Fælles for begge muligheder er at man altid modtager bilelderne i fuld opløsning lige til at printe, i selv de store størrelser og så mange gange man har lyst.

For at høre mere kan du kontakte mig på info@andersn.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *