Skip to main content

Portræt fotografering i Uge 42 (IKKE AKTIV)

Portræt fotografering i Uge 42 (IKKE AKTIV)


UDLØBET

Få taget nogle naturlige portrætbilleder i skovene ved Buresø.

Som jeg har gjort de sidste par år tilbyder jeg igen i år “portrætbilleder i naturen”  eller måske skulle jeg bare kalde det for fotografering i Buresø, i år bliver det dog en smule anderledes.

De sidste par år har jeg været i flere forskellige skove og områder, men ikke i år, i år har jeg valgt min “hjemmebane” som udgangspunkt nemlig skovene omkring Buresø.

I år tilbyder jeg portræt fotografering i Buresø i hele efterårs ferien.

Pris er inklusiv:

  • 1 times fotografering (1-2 personer) 999,-
  • 5 efterbehandlet billeder leveret digitalt i fuld opløsning.
  • 1 lille serie billeder (hurtigt efterbehandlet) leveret i fuld opløsning, digitalt.

Stedet:
I år har jeg valgt Buresø og skovene omkring, men som udgangspunkt mødes vi ved Badestedet i Buresø.
Ønskes en anden lokation en Buresø kan dette som regel godt lade sig gøre, ønskes en anden lokation så skriv endelig til mig. (jeg dækker hele Sjælland pris er eks. kørsel)

Buresø, Egedal Kommune, Region Hovedstaden, Danmark

Antal personer:
Prisen på 999,- er inklusiv fotografering af op til 2 personer ønskes der billeder af flere personer, starter prisen ved 1299,- alt efter hvor mange der ønskes fotograferet, skal man på regne mere tid en den ene time.

Stilen:
Vi aftaler inden dagen, hvilke billeder du “groft” godt kunne tænke dig, jeg medbringer udstyr så vi har mulighed for at lave lidt forskellige billeder, har du nogle specielle ønsker så kan det i de fleste tilfælde sagtens lade sig gøre.

Bestil tid online her:

Vælg en dato og find en tid der passer, herefter skal du blot udfylde felterne.

[ssa_booking type=Fotografering buresø]


Har du et barn der er udfordret eller er du selv i tvivl.

Min tilgang til portrætbilleder og de kunder jeg har er, at jeg altid bestræber mig på at det skal være en god oplevelse for alle, jeg er nok det man vil kalde en meget tålmodig fotograf, og ingen skal føle at det er grænseoverskridende, eller opleve at det har været en dårlig oplevelse.

Jeg har arbejdet som fotograf i snart 18 år, og med personer og mennesker som alle er blevet udfordret igennem deres liv i snart 20 år, lige nu arbejder jeg inden for speciel området med psykisk syge udviklingshæmmet ved siden af mit arbejde som fotograf.

Da jeg havde mit studie for år tilbage, tilbød jeg en løsning til forældre der havde børn der var særligt udfordret i det daglige, jeg havde rigtig mange fantastiske familier og børn forbi mit studie, som ikke var vant til at få taget billeder da tiden, overskuddet og modet simpelthen ikke var til det.

I dag modtager rigtig tit emails fra kunder som skriver at de gerne vil have taget billeder, men de ved ikke rigtig om det kan lade sig gøre da deres børn eller barn er udfordret,  tit er det “børn” med diagnoser såsom ADHD eller Autisme jeg bliver kontaktet af. Sidder du med med samme overvejelser, tanker og måske udfordringer så skriv endelig, jeg er sikker på vi sagtens kan få taget nogle billeder.

Har du et barn der er udfordret på den ene eller den anden måde, så vil jeg gerne tilbyde at tage billeder også i efterårs ferien, og ja prisen er det samme, setuppet er det samme, det eneste der bliver ændret er min tilgang, tiden, og mit mindset.

Det skal være en god oplevelse, og skulle det hele imod forventning blive for meget så finder vi enten en anden dag, ellers så kravler vi i nogle træer eller kigger i skovbunden og fordyber os, det skal være en god oplevelse.

Bestil tid online eller kontakt mig på info@andersn.dk

Se flere eksempler klik her

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UDLØBET

Få taget nogle naturlige portrætbilleder i skovene ved Buresø.

Som jeg har gjort de sidste par år tilbyder jeg igen i år “portrætbilleder i naturen”  eller måske skulle jeg bare kalde det for fotografering i Buresø, i år bliver det dog en smule anderledes.

De sidste par år har jeg været i flere forskellige skove og områder, men ikke i år, i år har jeg valgt min “hjemmebane” som udgangspunkt nemlig skovene omkring Buresø.

I år tilbyder jeg portræt fotografering i Buresø i hele efterårs ferien.

Pris er inklusiv:

  • 1 times fotografering (1-2 personer) 999,-
  • 5 efterbehandlet billeder leveret digitalt i fuld opløsning.
  • 1 lille serie billeder (hurtigt efterbehandlet) leveret i fuld opløsning, digitalt.

Stedet:
I år har jeg valgt Buresø og skovene omkring, men som udgangspunkt mødes vi ved Badestedet i Buresø.
Ønskes en anden lokation en Buresø kan dette som regel godt lade sig gøre, ønskes en anden lokation så skriv endelig til mig. (jeg dækker hele Sjælland pris er eks. kørsel)

Buresø, Egedal Kommune, Region Hovedstaden, Danmark

Antal personer:
Prisen på 999,- er inklusiv fotografering af op til 2 personer ønskes der billeder af flere personer, starter prisen ved 1299,- alt efter hvor mange der ønskes fotograferet, skal man på regne mere tid en den ene time.

Stilen:
Vi aftaler inden dagen, hvilke billeder du “groft” godt kunne tænke dig, jeg medbringer udstyr så vi har mulighed for at lave lidt forskellige billeder, har du nogle specielle ønsker så kan det i de fleste tilfælde sagtens lade sig gøre.

Bestil tid online her:

Vælg en dato og find en tid der passer, herefter skal du blot udfylde felterne.

[ssa_booking type=Fotografering buresø]


Har du et barn der er udfordret eller er du selv i tvivl.

Min tilgang til portrætbilleder og de kunder jeg har er, at jeg altid bestræber mig på at det skal være en god oplevelse for alle, jeg er nok det man vil kalde en meget tålmodig fotograf, og ingen skal føle at det er grænseoverskridende, eller opleve at det har været en dårlig oplevelse.

Jeg har arbejdet som fotograf i snart 18 år, og med personer og mennesker som alle er blevet udfordret igennem deres liv i snart 20 år, lige nu arbejder jeg inden for speciel området med psykisk syge udviklingshæmmet ved siden af mit arbejde som fotograf.

Da jeg havde mit studie for år tilbage, tilbød jeg en løsning til forældre der havde børn der var særligt udfordret i det daglige, jeg havde rigtig mange fantastiske familier og børn forbi mit studie, som ikke var vant til at få taget billeder da tiden, overskuddet og modet simpelthen ikke var til det.

I dag modtager rigtig tit emails fra kunder som skriver at de gerne vil have taget billeder, men de ved ikke rigtig om det kan lade sig gøre da deres børn eller barn er udfordret,  tit er det “børn” med diagnoser såsom ADHD eller Autisme jeg bliver kontaktet af. Sidder du med med samme overvejelser, tanker og måske udfordringer så skriv endelig, jeg er sikker på vi sagtens kan få taget nogle billeder.

Har du et barn der er udfordret på den ene eller den anden måde, så vil jeg gerne tilbyde at tage billeder også i efterårs ferien, og ja prisen er det samme, setuppet er det samme, det eneste der bliver ændret er min tilgang, tiden, og mit mindset.

Det skal være en god oplevelse, og skulle det hele imod forventning blive for meget så finder vi enten en anden dag, ellers så kravler vi i nogle træer eller kigger i skovbunden og fordyber os, det skal være en god oplevelse.

Bestil tid online eller kontakt mig på info@andersn.dk

Se flere eksempler klik her


Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *