Virksomhedskunst for Audi Amager


| Anders N | Digitalt


Collage kunst baseret på virksomhedes værdier og visioner, printet på lærred.

Siden 2005 har jeg designet, personlig/erhvervs collager på lærred, her har jeg lavet en collage for Audi Amager collagen måler 180x100cm og er printet på kvalitets bomuldslærrede og monteret på en dansk produceret blindramme af fyrretræ.

Når jeg designer mine collager, bruger jeg rigtig meget tid på forberedelsen, i det her tilfælde vidste jeg hvor collagen skulle hænge og jeg vidste hvilket udtryk collagen skulle have.

Jeg pakkede en bil, og kørte ind til Audi, formålet på mit besøg var at blive inspireret, jeg havde et kamera med og begyndte at tage en masse forskellige billeder jeg senere hen kunne bruge som inspiration.

Så gik jeg ellers igang med at designe, i forløbet var jeg så heldig at jeg kunne få adgang til de helt rigtige farvekoder samt skrifttyper, det er ikke altid at dette lige kan lade sig gør, men i dette tilfælde var jeg så heldig at jeg kunne bruge Audi´s originale skriftyper og farver.

I det her tilfælde havde jeg frie hænder til at designe hvad jeg ville, udfra nogle enkelte krav såsom størrelser og slogan, efter Audi havde godkendt det endelige udkast, blev collagen sendt i produktion, og ca 4 dage efter var det oppe og hænge hos dem.

{gallery}audi{/gallery}


Anders N

Kreativ og visuel fotograf , med en bred og lang erfaring fra den grafiske verden, som løser opgaver for private og erhverv.

Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved