3 år til næste folketingsvalg

| Anders N | Fotografering

| Anders N | Fotografering


3 år til næste folketingsvalg

Jeg har i mange år løst opgaver for forskellige partier og formål op til de forskellige valg, lige fra kommune valg, folketingsvalg, valg til regionsrådet og valg til EU.

Og lad mig sige det med det samme, min politiske overbevisning for du aldrig af vide, for et par år siden portrætterede jeg en politiker fra DF, og det var en oplevelse af de helt store,  ikke så meget på grund af portrætterne men mere på grund af mine kunder og mine besøgende på mine sider, jeg begyndte at modtage nogle knap så "søde emails" fik dårlige andmeldeser ikke på grund af mit fotografiske arbejde men møntet på min person, jeg mistede et par stamkunder og mange begyndte lige pludselig at have en holding til mig som person.

Folk der kender mig ved at jeg ikke kunne være mere ligeglad, faktisk blev jeg glad for hele den periode, de billeder og fotografier jeg stræber efter at lave, er dem der fortæller en historie, vækker opsigt eller for beskueren til at forholde sig til et eller andet, og jeg må sige at den mission lykkedes i høj grad.

Når jeg vælger at portrættere en person så gør jeg med afsæt i selve opgaven krydret med min egen stil, det vil sige at fordi jeg tager et portræt af en kontroversiel person, så er det ikke ens betydende med at jeg er enig, sympatisere eller kan forstå personen. Jeg elsker alt hvad der er anderledes, jeg har ikke berøringsangst med særligt mange ting, en af de ting der driver mig er min nysgerrighed på mennesker, hvorfor tænker og gør mennesker som de gør. Mange mener at deres holdning og værdier er de rigtige og selvfølgelig gør de det, men er det ikke arrogant, at gå med den holdning at alt hvad der er anderledes er dårligt, den del forstår jeg ikke ?

Jeg bliver draget af ting jeg ikke forstår, for ved at være nysgerrig ligger der en masse viden, igen jeg er tit ikke enig, men for hver person jeg portrættere eller møder som jeg ikke forstår bliver jeg klogere, hvilket er med til at gøre mig til en bedre jeg og fotograf. 

Så til dem derude der vitterligt tror at fordi jeg har portrætteret , en kontroversiel person, eller en politiker, at jeg sympatisere med dem, er enig eller eventuelt bakker deres mærkesager bare fortsæt med at give den gas med at pege fingre, sende emails, skrive "sjove" kommentare på de sociale medier osv fordi ved i hvad ? at folk reagere og bruger tid på mit arbejde, samt har en holdning til det jeg laver er topmålet for mig, og det er netop det et fotografi også kan, nemlig at skabe holdninger, debatter og opsigt.

Nå tilbage til det det hele drejer sig om nemlig næste folketings & regionsråds valg, de indledende manøvre er så småt gået igang og jeg har haft æren af at portrættere Matilde Powers som stiller op til folketingsvalget om ca 3 år senest.

Billederne er taget i hendes stue, og der er faktisk ikke så meget hokus pokus omkring dem, billederne havde lidt forskellige formål, både med hensyn til udtryk stil osv, jeg plejer at kalde billeder på denne måde de udvidet skolebilleder :-) 

 


Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved