3 dage i skoven, med 12 familier

| Anders N | Fotografering

| Anders N | Fotografering


3 dage i skoven, med 12 familier

Så er påsken fotograferingen i Buresø overståeT

12 familier blev foreviget, den yngste var 1 år og den ældste 70. Når man vælger at tage billeder midt på dagen og så i en skov hvor den kun lige er begyndt at spirre er din værste fjende altid solen, på trods af lidt let blæsevejr har vi haft fantastisk vejr, udfordringen når man tager billeder midt på dagen med en sol der bare skinner igennem, er hårde skygger og ting der brænder ud.

For at være sikker på at på trods af hvad solen havde tænkt sig havde jeg været ude og gå lidt rundt i skoven inden her fandt jeg et fantastisk sted, hvor der var mulighed for at bruge solen samt gemme den væk hvis den var i lidt for godt humør, ud af de mange billeder jeg har taget, er nogle helt klassiske, nogle er med meget kraftigt modlys og en del er taget hvor jeg måtte ned og kravle i skovbunden.

Det der er rigtig sjovt hvor mig når man fotografere på denne her måde, er at jeg bliver udfordret kreativt og jeg bliver nød til at trække på alt hvad jeg har lært igennem tidens løb, solen flytter sig hele tiden, og mulighederne er rigtig mange plus jeg havde valgt et sted med udsigt til heste, der var en gynge, og en del heste red forbi, alt dette er med til at få især børn ud af fokus, hvilket kan være en udfordring men for mig er det kun super fedt da muligeden for de ærlige portrætter er langt større når man og især børn reagere instinktivt uden at tænke sig om, hvilke mange gjorde når hestene for eksempel kom lidt for tæt på.

Vi fik hoppet, råbt, kastet med pinde, løbet og badet os selv i blade, det har været nogle helt fantastiske kreative dage, nu glæder jeg mig bare til at få redigeret og afvleveret billederne.

Næste "fotografering" er ikke planlagt endnu men jeg satser på at det bliver før sommerferien og mon ikke det bliver en smule nord på, men intet er planlagt jeg skal nok melde ud når jeg ved lidt mere.

Rigtig god påske til alle, og mange tak til de 12 familiere for nogle udmattende, sjove og kreative i skoven sammen med jer.

 


Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved