Et bryllup i regnvejr

| Anders N | Fotografering

| Anders N | Fotografering


Et bryllup i regnvejr

Puhaet bryllup i regnvejr, jeg elsker det af flere årsager, dels sker der altid lidt uventet og billederne man får med hjem er tit over i den lidt kreative genre. Jeg har haft æren af at forevige Boye og Tina på deres store dag. Vielsen skulle foregå i Ullerød kirke som til dem der kender den er en lidt anderledes kirke, den er meget svær at forklare men anderledes på den rigtig gode måde det er den.

Det er meget forskellige fra kirke til kirke når vi snakker billeder og fotograf der er en masse regler for hvad man må og især hvad man ikke å, jeg tager altid en snak med kordegnen og hvis jeg er heldig også præsten inden, lige for at afstemme det hele, jeg havde aldrig været i Ullerød kirke før, og det er da en skam for aldrig har jeg mødt en så imødekommende kordegn, jeg blev både budt på kaffe, samt en lille historie omkring kirken og hvorfor den var bygget som den var. Bagefter fik jeg en lilel snak med den søde præst som fortalte retningslinierne som der stort set ingen var jeg kunne bevæge mig rundt og øre næsten som det passede mig.

Det er altid lidt "sjovt" at tage billeder i en kirke, for opgaven er altid at være så anonym som muligt, samtidig med man helst skal være over det hele på en gang, og dette kan være lidt af en udfordring, dog var der masser af plads, så det var rimeligt nemt at bevæge sig rundt uden at vække opsigt. 

Til sidst have bruden en overasskelse til brudgommen, nemlig en sang som blev fremført af en ung mand på guitar og en ung dame som sanger, de sang scorpions wind of change som var den sang hvor brudeparret "fandt" hinanden første gang. De fremførte sangen på den flotteste måde, hvilket også fremkaldte en masse reaktioner og følelser hos de fleste og især hos brudgommen.

Bagefter vielsen var der reception, og efter lidt tid, gik turen op til Frederiksborg slot i regnvejr, hvor vi fik lavet lidt "opstillet" billeder for så at slutte af på Skævinge kro, jeg var hyret til at dække hele dagen frem til at maden blev serveret, så lige efter gæsterne og brudeparret havde sat sig til bords smuttede jeg diskret ud af bag indgangen, og jeg kunne konstaterere at regnen stadig buldrede ned, da jeg kom udenfor.


Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved