Fantastisk morgen

| Anders N | Fotografering

| Anders N | Fotografering


Fantastisk morgen

En helt igennem fantastisk morgen, vækkeuret bippede klokken 05.30 jeg havde lovet min store Datter at køre hende på job en tidlig Lørdag de der 2 km på job kan virke ganske uoverskuelige for en 17 årig pige og især en lørdag meget tidligt om morgenen.

JEg så hurtige at vejret var helt fantastisk, der var masser af lys og blå himmel, så kamerae blev pakket sammen med mit absolut all time farvorit obejktiv Fujinon 16 mm F1.4, ingen filtre intet stativ bare et seimpelt setup.

Datterne blev smidt af, og jeg skyndte mig hen til en lokal sø, som altid er piv udfordrende, da jeg endnu ikke har fundet den helt rigtige komposition, jeg fik nogle billeder i kassen stort set alle skudt i modlys, bagefter kørte ejg til den lokale skov hvor jeg på forhånd vidste hvad og hvor jeg gerne ville fotografere, da jeg kom frem begyndte jeg at få travlt, disen var på vej væk og solen vare ved at begynde at stå højt så alt hvad jeg havde i tankerne blev smidt til side og jeg valgte at skyde lidt fra hoften af og glemme alt om mine ideer, næste gang må jeg tage i skoven først.

Alle billederne er skudt ved bruge af Fujifilm XT-3 - Fujinon 14mm F1.4, håndholdt og ingen multi eksponering eller andet er brugt billederne er efterfølgende blevet efterbehandlet i Capture one og Photoshop.


Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved