Hyllekrog fyr

| Anders N | Fotografering

| Anders N | Fotografering


Hyllekrog fyr

Årets ferie med Familien gik til Falster, vi havde lejet et lille hyggeligt sommerhus, i Hyldtofte Østersøbad. Til alle dem der kender området så er det et meget stille område som mest er kendt for en helt fantastisk strand.

Jeg havde aldrig været der før, det nærmeste jeg har været der er nok Lalandia eller bordershoppen, i tyskland. Det er et super hyggeligt sted, dog kan de ikke prale af at alt ligger i gå afstand, familien havde valgt at sove lidt længere en mig, så jeg valgte at tage bilen og køre små 20 km til bageren, inden jegstartede bilen, gogglede jeg mig lige lidt rundt og fandt hurtigt ud af at der var en masse interessante steder jeg burde besøge med mit kamera, jeg har en aftale med resten af familien når vi er p åferie, om ikke at brugealt for meget tid med mit kamera, for det er virkelig en tidsrøver af de helt store når først jeg kommer igang, men denne her dag sov de så jeg tænkte jeg godt lige kunne skænke Hyllekrog fyr et lille besøg.

Inden man kommer til fyret skal man ud på en lile vandretur igennem Saksfjed-Hyllekrog som er et fugleværnsfondens største naturreservater. Jeg ved ikke hvor lang den vandretur var men jeg synes den var rimelig lang 4-5 km hver vej med fuld oppakning og i sand, sandet kunne jeg godt havde undgået fandt jeg ud af bagefter.

Hvis du er i området er det bestemt et besøg værd, men husk at det er et meget vigtigt og fredet område, så husk at tage dit skrald og andet med dig når du går derfra, og hvis du er heldig kan det være der er åbent til fyret da jeg var der var der en lille udstilling med en masse plancher og fotos fra området.

Jeg var der tidligt om morgenen, og jeg fandt hurtigt ud af at det er et rimelig besøgt sgted, da jeg ankom var der ingen men relativt hurtigt begyndte der at strømme folk til.


Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved