Marcus og hans konfirmation

| Anders N | Fotografering

| Anders N | Fotografering


Marcus og hans konfirmation

Jeg har været så heldig at få lov til at at portrættere Marcus på hans store dag som også har været årets varmeste. Opgaven lød på at lave nogle portrætter af Marcus alene, sammen med sin lille søter og med mor og far. Da festen skulle holdes på Skjalm hvide hotel var det nærliggende at slå et lille smut forbi metal skolen som ligger lige ved siden af.

Metal skolen Jørlunde er eget af Dansk metal og ligger på en fredet grund direkte ned til Buresøen, jeg havde i dagens anledning taget min mellemste datter Isabella med, dels for hun kunne tjene lidt lommepenge men lige så meget for at slæbe og holde udstyr.

Jeg var der som jeg altid bestræber mig på små 30 min før Marcus og hans familie, jeg fandt hurtigt et par steder hvor vi kunne lave billederne, nu skal det lige siges at Buresø er et sted jeg kommer rigtig meget, og kender rigtig godt så på forhånd havde jeg allerede en ide om hvor billederne skulle laves, vi startede med et enkelt setup en lampe, en lysning og en sti, her lavede vi lidt billeder af Marcus selv og sammen med sin søster, herefter gik jeg en tur alene med Marcus hvor vi lavede billeder i det naturlige lys til sidst på vores lille gå tur mødte vi et sted som egnede sig rigtig godt til at lave bilelder af Marcus og hans søster så det sluttede vi af med.

Da vi alle var samlet igen lavede vi lidt billeder af hele familien, lige inden vi skulle pakke sammen spurgte jeg Marcus om han havde nogle ideer også de skøre til nogle billeder, og han svarede hurtigt at han havde set en lille sø, så lige inden vi pakkede helt sammen sknde Marcus og jeg mig ned til søen, hvilket resulterede i at jeg blev brændt af et par brandnælder og fik lidt våde tæer.

Vi pakkede herefter sammen, og bagefter tog vi tilbage til Skjalm hvide hotel for at tage lidt hurtigere billeder her også, da vi kom til Skjalm Hvide hotel var der et par selskaber som allerede var igang, der var blandt andet et bryllup, hvor jeg kendte fotografen rigtig godt, så vi fik os lige en lille snak.

Alt i alt var det en super sjov, hyggelig og ikke mindst meget varm oplevelse, men så er det jo godt at ens store søster holdte fødselsdag og er så heldige at have en swimmingpool, som Isabella og jeg havnede i bagefter.


Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved