Med Fujifilm i Sverige

| Anders N | Fotografering

| Anders N | Fotografering


Med Fujifilm i Sverige

Sturup, Action & vidvinkel

Jeg blev hentet klokken 06.00 af Kim som ejer Bechfoto, efter en lille ventepause, klokken 06.15 var det afgang jeg var en smule forsinket beklager Kim :-( Efter et lille smut forbi kastrup lufthavn hvor vi skulle have en mere i bilen, gik det over stok og sten imod det Svenske.

Vi ramte Sturup Raceway ca klokken 08 lige i tid nok til at gøre et par småting klar. Fujifilm havde medbragt en masse forskelligt udstyr, heriblandt det spritnye kamerahus xt3 og deres nye kanon nemlig deres nye 200 mm f2, til fri afbenyttelse.

Med Fuji klar til at udlåne udstyr og bilerne klar, var det på tide at komme ud og skyde lidt billeder, Jeg havde medbragt en meget skrabet udstyrs taske, jeg havde følgende med i min taske.

  • Kamerahus - Fujifilm XT-2
  • Samyang 12 mm f2
  • Fujinon 35 mm F2
  • Fujinon 56mm F1.2
  • 10 stops nd filter samt et 3 stops grad nd filter

Jeg tænkte at det kunne være sjovt at udforske bilerne & farten med vidvinkel istedet for zoom, som helt klart ville være oplagt, men i min verden også mega kedeligt…

Jeg kan godt lide at gøre det svært for mig selv, jeg har en eller anden skør tanke om at desto mere jeg skal kæmpe, desto bedre bliver billederne, dette ved jeg godt ikke er helt rigtigt men ikke desto mere er det med til at holde mig på tæerne, og tænke lys vinkler og komposition meget mere ind i mine billeder.

Stort set alle mine billeder er skudt med xt2 & mit elskede samyang 12 mm, jeg elsker det objektiv, i starten var jeg meget frustreret over det, desto mere jeg bruger det desto mere elsker jeg det, det er manuelt det vil sige at der ikke er noget autofokus alt skal gøres manuelt, hvilket er udfordrende i nogle situationer, men med mit xt2 er det ikke det store problem tværtimod.

Jeg bestræber mig altid på at være fluen på væggen, og dokumenter det jeg ser, med mit kamera som mine øjne ser det.


Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved