På besøg i Jyllinge


| Anders N | Fotografering


Så gik turen til Jyllinge, hvor opgaven lød på lidt portræt billeder samt nogle enkelte familie billeder. Jeg havde taget nogle specielt designet "baggrunde" med, det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg er svært begejsteret for dem. De baggrunde jeg bruger er lavet af et helt specielt materiale, som ikke giver genskin og som er særdeles slidstærke, hvilket er ideelt når jeg besøger mine kunder. På grund af varierende forhold er det især en fordel at mine baggrunde ikke laver genskin da pladsen til tider kan være en smule trang.

Katja som var den kunde jeg skulle besøge har tidligere besøgt mig i mit tidligere studie, så jeg havde en lille ide om hvilke ønsker hun havde til billederne, jeg opsatte et enkelt men super fedt lyssetup, hvor vi havde mulighed for at lave en masse forskellige portrætter med en masse karakter, bagefter gik vi et smut ud i haven, på trods af det blæste en del, og temperaturen ikke lige var med os.


Anders N

Kreativ og visuel fotograf , med en bred og lang erfaring fra den grafiske verden, som løser opgaver for private og erhverv.

Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved