• Holdbæk tur retur

  • Munkholmbroen, midt om natten

Munkholmbroen sent om natten


| Anders N | Fotografering


Jeg jagter hele tiden nye oplevelser, jeg har mange gange kørt over munkholmbroen, men faktisk aldrig fotograferet den. Jeg valgte at pakke bilen og køre imod Holdbæk klokken ca 23.00 jeg havde en helt klar ide om hvilket billede jeg gerne vil have i kassen, men som så mange gange før endte det endelige billede helt anderledes ud.

Billedet er taget fra selve kørebanen, jeg var helt nede og ligge for at få den vinkel jeg gerne ville have, at stjernerne så kiggede frem og skyerne var gået iseng var mit held.

Lidt info om Munkholmbroen

Munkholmbroen er en 114 meter lang vejbro ca. 6 km over det inderste af Isefjorden, sydøst for Holbæk, som forbinder området omkring Holbæk (Holbæk Kommune) med Horns Herred (Lejre Kommune).

Broen er 12.5 meter høj (fra midterste bue og til vandoverflade).[kilde mangler] Broen er en lav bro forsynet med en overbygning af tre sæt jernbetonbuer med forskellig spændvidde. Broen er projekteret af Anker Engelund.


Anders N

Kreativ og visuel fotograf , med en bred og lang erfaring fra den grafiske verden, som løser opgaver for private og erhverv.

Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved