• Reflektion en grå og flot dag

  • Lynge grusgrav, et fantastisk sted

Reflektion i Lynge en skør tid


| Anders N | Fotografering


Coronavirus eller covid-19 kært barn har mange navne, i denne her tid hvor alting er vendt lidt på hovedet, har jeg valgt at sætte farten lidt ned, jeg har lukket ned for aftaler det næste stykke tid.

Jeg kunne sagtens argumentere for at jeg stadig kunne forevige mine kunder på afstand, men min stil er ikke afstand tværtimod er min stil at gå tæt på, langtfra og skyde fra alle mulige vinkler.

Alle aftaler jeg har indgået vil stadig blive overholdt og jeg er stadig i dialog med alle, jeg håber på jeres forståelase for det hele.

JEg går rigtig mange ture og i denne tid bliver det til rigtig mange af dem, jeg har nogle gange mit kamera med, hvor jeg bare skyder fra hoften af denne her gang var jeg i Lynge grusgrav en kedelig og grå dag.

Håber i alle kommer igennem denne krise med helbredet i behold..... så snart vi er kommet igennem den næste periode vil jeg åbne for for nye og evt gamle kunder igen.

Anders


Anders N

Kreativ og visuel fotograf , med en bred og lang erfaring fra den grafiske verden, som løser opgaver for private og erhverv.

Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved