Hvorfor tage billeder af en lokal mølle ?

| Anders N | Tips og tricks

| Anders N | Tips og tricks


Hvorfor tage billeder af en lokal mølle ?

Det er et rigtig godt spørgsmål, og jeg er heller ikke sikker på at alle kan forstå det, min familie kan ihvertfald til tider undre sig.

Jeg har i snart 5 år været indespærret i mit gamle fotostudie, hvor den har stået på portrætter af både børn, voksne, dyr og medarbejdere, sidste år valgte jeg at lukke mit studie, ikke fordi det ikke kunne løbe rundt, men mere fordi jeg følte mig hæmmet og indespærret, jeg er en kreativ person og hvis man som jeg elsker kreative udfordringer, så er det værste man kan gøre at ligge en dæmper på ens krative rammer.

Min inspiration var forsvundet, og min motivation til at udvikle mig var simpelthen væk, jeg var ikke klar over det selv, da jeg stod i det, men en af grundende jeg blev fotograf var simpelthen friheden til at lege og være kreativ, ikke dermed sagt at fordi man er i et studie, så kan man ikke være kreativ eller lege, for det kan man sagtens, jeg har bare ikke været så god til det.

Jeg elsker at have kunder om det er direktøren eller den helt lille familie gør ingen forskel men i studiet begyndte alting at køre som nærmest produktions arbejde, jeg havde også rigtig mange kunder i studiet de sidste par år havde jeg for eksempel ca 300 familier i okt-nov månede alene. Men nu er jeg klar, jeg har aldrig været motiveret en jeg er lige nu, jeg har fundet tilbage til mit udgangspunkt og det der startede det hele for mig, alle der arbejder inden for den kreative branche ved hvor svære nogle perioder kan være, man kan tvivle på sig selv, man kan være kreativt drænet, man kan mangle motivation i bunde og grund så er man usikker og keder sig.

Jeg har altid udfordret mig selv, i alt hvad jeg har gjort og det samme har jeg gjort denne her gang, da jeg startede med at fotografere var det billeder som ovenstående jeg var tiltrukket af at lave. En kreativ hjerne skal plejes og behnadles lige som alt andet, jeg høre tit folk sige jeg er ikke kreativ, hvilket jeg ikke er enig i jeg mener at alle er kreative, men den kreative tankegang opstår ikke af sig selv hvis man gemmer den væk, den skal vækkes til live og hvis den bliver vækket til live indenfor et felt der interessere dig så kan jeg garantere at alle mennesker er kreative.

Billedet er taget klokken 01 eller 02 om natten, jeg bor i Ølstykke og tit så er min hjemby og de omkringliggende byer bare byer man køre igennem, men for at udfordre mig selv har jeg stillet mig selv den opgave, at dokumentere min hjemby eller i det her tilfælde kommune. Det er en rigtig svær øvelse, i forhold til at finde motiver da jeg som sagt kender alle kroge i egedal kommune og jeg har meget svært ved at finde fede motiver.

Det er ikke fordi egedal er kedelig, jeg har bare slet ikke haft fokus på at fotografere min egen by, det er den opgave jeg har stillet mig selv og jeg skal love for at den er udfordrende og svær, men husk at overkommer man en udfordring eller løser man de svære opgave så udvikler man sig og hele den kreative process lever videre i bedste velgående..

Lidt blandet billeder, fra lokalområdet, hvor jeg bor, en meget grå og diset morgen


Jeg hjælper virksomheder og private med deres  kreative udfordringer i form af fotografering, digital kunst, webdesign, webgrafik, undervisning, rådgivning, efterbehandling mv.

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 31 10 10 61

© All Rights Reserved