Nyheder

Velkommen på min blog, mine tanker og kreative udfordringer

Et kamera, en skov og en aktiv datter

Og en far uden kondi

Jeg elsker at gå en tur i naturen, dog sker det ikke så tit som jeg rigtig gerne ville, men så er det jo godt at man har en datter der kan trække lidt i en. Jeg pakkede mit Nikon D610 og mit 85mm 1,8, jeg gad ikke slæbe for meget med.

 

Jeg elsker at udforske forskellige tekniker, her har jeg leget lidt med forgrund, baggrund samt dybdeskarphed.

Jeg har ikke rigtig koncentreret mig så meget om min datter, da de mest interesante billeder af børn for mig er dem hvor børnene enten fordyber sig eller simpelthen bare gør som de har lyst til. Med hensyn til redigeringen har jeg brugt VSCO filter presets i lightroom (kodak ektarchrome) og tweaket dem det sidste i photoshop.

Billederne er ikke de store kunstværker, men et eksempel på det som jeg kalder overvejet "snapshoots"

Et lille tip når du skal fotografere børn er at skyde fra så mange vinkler som muligt, prøv at få lidt forggrund med,og det vigtigtigste (næsten) gå altid ned i knæ, eller endnu bedre helt ned på maven  :-)

nikon d610,, 85mm 1.8G, tips, buresø, 85mm,, børnebilleder, vsco

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér