Nyheder

Velkommen på min blog, mine tanker og kreative udfordringer

Retro og gamle film det er lige mig

Retro, Retro, Retro og Retro

 

Det er lidt sjovt, at man i denne teknologiske tidsalder hvor mulighederne virker uendelige, at man hele tiden prøver på at genskabe de gamle looks, men ikke destod mindre har det aldrig været mere populært med retro tasker, retro remme, retro kamera huse, retro redigeringer osv osv.

Jeg elsker de gamle film looks, og en stor del af min inspiration kommer heraf. Jeg har blandt andet anskaffet mig lidt nyt udstyr så jeg bedre kan udforske de forskellige stil arter, og redigeringsmuligheder.

I galleriet her har jeg prøvet at genskabe nogle af de gamle film looks som, Kodak ultramax 800, agfavista, Tri-x (monochrome) derudover har jeg også tweaket nogle af dem lidt for at skabe mit eget look.

Kodak, Ultramax, Tri-X, Film simuleringer, Photoshop, Retro

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér