Nyheder

Velkommen på min blog, mine tanker og kreative udfordringer

Piv koldt med min fjernudløser

En taske, et Nikon D610, et 35 mm objektiv og en billig fjernudløser og så bare afsted.

 

I alt min hast fandt jeg ud af at jeg havde glemt det aller vigtigste nemlig kaffe, så ind og runde den nærmeste tankstation og så var jeg klar. Planen var at jeg simpelthen bare skulle blive lidt klogere på bracketing funkrionen i mit kamera, men det viste sig hurtigt at kaffen ikke var det eneste jeg havde glemt, jeg havde været så smart at traske afsted i kondisko, og uden vanter, en lille huske regel når der ligger sne så husk vanter og varmt fodtøj :-)

Inden jeg tog afsted havde jeg gjort mig nogle tanker om hvad jeg gerne ville tage billeder af, ikke så meget selve stedet mere området, jeg elsker farver, textur og de ting vi måske ikke lige ligger mærke til i vores travle hverdag, det vigtigste for mig var som skrevet at lære de forskellige bracketing funktioner at kende, jeg satte mit kamera på mit stativ, smed mit 35 mm objektiv på, med påmonteret C-pol filter, og skyd løs.

Efter lidt tid kom jeg i tanken om a tjeg havde nogle gamle ND filtre liggende i min taske, i lidt forskellige filtre, jeg fandt et gammelt ND4 filter, jeg tænkte nu skulle jeg være kreativ, jeg valgte ikke at på montere mit nd filter jeg valgte i stedet for at holde det manuel, for at lave mine egne gradueringer.

Jeg skød i ca 45 minutter, hereftter blev det simpelthen for koldt, billederne du kan se i galelriet har været forbi Photoshop, og enkelte er såkaldte komposit versioner hvor jeg har klippet flere elementer sammen

nikon d610,, Komposition, 35mm 1.8G, Nikkor, Fjernudløser, Jyllinge

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér