Nyheder

Velkommen på min blog, mine tanker og kreative udfordringer

80% Pauseklovn 20% Fotograf

 Mandag D. 10 April var jeg forbi foto klubben Fotocon med min nye workshop, 80% pauseklovn 20% fotograf.

 

Hvorfor:

Det var en rigtig hyggelig aften hvor vi kom rundt om lidt af hvert, mange har spurgt hvorfor workshoppen hedder som den gør og hvad går den ud på. Grunden til den hedder som den gør er fordi det er sådan jeg skyder mine billeder jeg bruger ca 80% af tiden på at finde kemien og lære mine modeller af kende, de sidste 20 % bruger jeg på de tekniske udfordringer der altid vil opstå.

TIP: for meget lys flyt din lampe, på den måde spare du tid og du stresser hverken dig selv eller din model.

Hurtig info:

Det jeg gennemgår på min workshop er baseret på mine 15 år med portræt fotografering, jeg kommer ind på en masse forskellige ting du som fotograf kan blive udsat for, derudover snakker jeg en del om udstyr og som altid har jeg pakket et par tasker eller tre med en masse forskelligt udstyr, som jeg også gennemgår.

Jeg mener at man lære bedste ved selv at gøre det, på denne her workshop hos Fotocon lavede vi to lys setup, og delte os i to hold, med en model på hvert hold. Her fortalte jeg lidt om poseringer, hvordan man tiltaler modellerne, og selvfølgelig hvordan alt udstyret virkede.

fotograf BOSSE HANSEN tak for billederne

Komposition, Workshop, Undervisning, 80%pauseklovn, 20%fotograf, Lys

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér