FACEBOOK

Velkommen på bloggen

Møghamrende koldt og meget lidt tid

Hurtigt ud af døren for man ved aldrig..

Nu lever jeg i Danmark og hvis der er en ting jeg meget gerne vil skrive under på, så er det at vejret i Danmark nærmest er umulig og forudsige, efter uendelig mange dage med gråt vejr, kom lyset, jeg sad i min stue da himlen ændrede sig fra kedelig gråt i gråt til ja nærmest en flot sensommer dag med en masse sol og en meget flot himmel.

Jeg er så priviligeret så jeg bor kun ca 7 minutters kørsel væk fra Roskilde fjord, så jeg skyndte mig ud i bilen og drog imod Jyllinge.

Jeg har efterhånden været derude rigtig mange gange, så jeg havde en helt klar ide om hvor jeg skulle skyde billederne, jeg drog ud til Jyllinge gl havn, hvor jeg vidste der var et rigt og aktivt fugleliv. Da jeg sidder i bilen, imod Jyllinge ser jeg himlen åbne sig mere og mere op, dog vidste jeg at jeg ikke havde så meget tid, så det var bare med at komme derud af.

Da jeg kom derud var der fuld gan i fuglene, og himlen var stadig fyld med farver og lys, jeg skyndte mig at hive mit kamera frem, og skyde lidt billeder.

Jeg elsker såkaldt “negativt space” jeg elsker enkelte billeder uden for mange forstyrrende elementer.

I løbet af ca 20 minutter var showet forbi, den kedelige grå himmel gjorde sit indtog og jeg drog stille og roligt hjemad. Billederne er måske ikke de store kunstværker, men efter 14 dages gråt i gråt vejr var det befriende endelig at kunne fotografere lidt farver.

Jyllinge, Negativ space, Fugle, Roskilde fjord, Farver, Fuji xt2

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Kommentarer  

#1 BestGerard 11-11-2018 02:09
I have noticed you don't monetize your blog,
don't waste your traffic, you can earn extra cash every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website
Citater | Anmeld til administrator
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.+ 45 31 10 10 61

Denne side bruger cookies - ved brug af siden accepterer du dette.