Nyheder

Velkommen på min blog, mine tanker og kreative udfordringer

På udebane

Jeg vil gerne besøge dig..

Som noget nyt tilbyder jeg nu, "den mobile fotograf" nyt og nyt det er noget jeg har gjort i flere år, dog har jeg ikke skiltet så meget med det. Men nu skal det være, så vil du gerne have besøg af fotografen i dit eget hjem, så tøv ikke med at kontakte mig.

For nyligt var jeg et smut i Skævinge hos Martin og Jane, her skulle jeg fotografere storesøster Clara og lillebror Valdemar, jeg var en smule udfordret på grund af den forholdsvis lille men hygge lige stue, jeg fik pakket mit mobile studie ud og efter lidt, kreativ tankegang lykekdes det, først var det Claras tur, herefter var det lillebror Valdemars tur til sidst skulle både Clara og Valdemar have, taget lidt billeder sammen.

Da vi var færdige indenfor, blev vi enige om at smutte en tur udenfor da vejret var perfekt, en smule overskyet uden alt for skarpt lys, jeg er ikke den store tilhænger af "for opstillet" billeder når man skal fotografere børn, så jeg havde faktisk ingen plan, ikke andet en at tage det lidt i især Claras tempo og så bare følge hende.

Billederne indenfor er lavet med studie lys, og hvad baggrund billederne udenfor er lavet med naturligt lys og solen som lyskilde. Igen skulle du have lyst til at få besøg af mig, så tøv ikke med at skrive til mig priserne starter fra 800 kroner.

Du kab skrive til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

udekørende fotograf, få besøg, mobil fotograf, mobil studie

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér