Nyheder

Velkommen på min blog, mine tanker og kreative udfordringer

Fotografering i Påsken i Buresø

skovenslide

Denne her gang Buresø

Så er foråret endelig kommet, ligesom jeg gjorde sidste år, hvor jeg var i Sperrestrup skov gentager jeg succesen denne her gang foregår det hele i Buresø. Jeg vil være til stedet i området ved badestedet i Buresø.

Grunden til valget er faldet på Buresø, er til dels for at prøve noget nyt, og så fordi der er færre heste sidste gang var jeg en smule udfordret da det område jeg havde valgt åbenbart var et meget benyttet område af nogle af de mange hestepiger i området, hvilket gav lidt forskellige udfordringer både for dem og for mig.

Hvad, Hvordan og pris

Jeg har altid kommet ude i Buresø både som voksen og som barn, jeg kender området rigtig godt og der er et væld af kreative muligheder derude. Jeg starter altid med de lidt mere opstillet billeder, og sluttter af med de lidt mere naturlige, en foto session vare ca 1 time, det kan ummidelbart godt lyde af lang tid, men der skal også være plads til pauser, grin og spørgsmål.

Priserne starter ved 750 kroner, dette er inklusiv de antal redigeret billeder, der indgår i din pakke som du vælger når du booker tid (samt udvalgte råbilleder jeg vælger).  Et par dage efter selve foto sessionen modtager du et login til min hjemmeside her vælger du de billeder du gerne vil have efterbehandlet dette kan tage op til 14 dage, herefter modtager du dine billeder i fuld opløsning elektronisk viadropbox/wetransfer. Betaling på dagen via mobilepay eller kontant

(lidt blandet billeder fra #fotografering i Sperrestrup skov oktober 18)


Jeg tilbyder også print

Hvis du ønsker print tilbyder print i forskellige støresler til fordelagtige priser. (ønsker du andre størrelser så kontakt mig for priser, jeg kan tilbyde print i næste alle størrelser og på stort set alle materialer, såsom canvas, glas alu og meget meget mere)  når du har udvalgt dine endelige billeder, kan du efterfølgende bestille dine print, jeg skal nok forklare dig om det hele når vi når dertil.

Eksempel på priser på plakatprint på kvalitets papir

 Størrelser   Priser 
 20 x 30 cm - Printet på mat kvalitets papir  175 kroner  (fragt er ikke inkluderet hvis de skal sendes)
 30 x 40 cm  - Printet på mat kvalitets papir  275 kroner  (fragt er ikke inkluderet hvis de skal sendes)
  40 x 60 cm  - Printet på mat kvalitets papir  355 kroner  (fragt er ikke inkluderet hvis de skal sendes)
 50 x 70 cm  - Printet på mat kvalitets papir  395 kroner  (fragt er ikke inkluderet hvis de skal sendes)

Kan du ikke finde en tid eller driller bookingsystemet så skriv endelig til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at booke en tid

Book din tid herunder

Bestil tid til fotograferingfamiliebilleder, bestil tid, portætfotogrrafering, fotografering i skoven