Den mobile fotograf

Få besøg af fotografen i dit hjem, jeg medbringer alt det udstyr vi skal bruge, få professionelle billeder lavet i dit hjem i trygge og vante omgivelser

1 Person

1999dk

 • Lys/mørk baggrund
 • Headshoots/halvportræt
 • 3 Efterbehandlet billeder
 • Levering i fuld opløsning

Pris per person eks kørsel

Kontakt

2 Personer

1499dk

 • Lys/mørk baggrund
 • Headshoots/halvportræt
 • 3 Behandlet billeder / per person
 • Levering i fuld opløsning

Pris per person eks kørsel

Kontakt

3 Personer

999dk

 • Lys/mørk baggrund
 • Headshoots/halvportræt
 • 3 Behandlet billeder / per person
 • Levering i fuld opløsning

Pris per person eks kørsel

Kontakt

Er i flere personer en 3 så tøv ikke med at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.for et uforpligtende tilbud.

Skal jeg besøge dig med mit mobile fotostudie ?

Ved samarbejde laver vi dit/jeres portræt, hjemme hos dig.

Portræt fotografering er rigtig mange ting, det er lidt forskelligt hvordan fotografer, fortolker et personligt portræt billede, hos mig er et personligt portræt enten i halv figur, eller som close up.

Når du får lavet portræt billeder af mig, bestræber jeg mig altid på at gøre mit ypperste, for at du skal få en god oplevelse. Inden vi går igang snakker vi lidt om dine forventninger, og formålet med dine portræt billeder.

Uanset formålet laver vi altid lidt forskellige billeder rent teknisk som står mål med dine ønsker.

Når du hyre mig til at lave dit portræt, vil du opleve en intens og hyggelig stemning, intens forstået på den måde at jeg skyder fra alle vinkler, prøver ting af, udforsker og skifter lys, dette gør jeg til dels for at få dig til at slappe af for når du slapper af opstår de gode udtryk.

Alle priser herpå siden er inklusiv transport i en radius af 15 km fra Ølstykke af, er du i tvivl så tøv ikke med at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Jeg glæder mig til at komme og besøge dig med mit mobil studie.

KONTAKT

Få svar på dine 
spørgsmål ?

Tilfredshedsgaranti

Det er dig der skal have nogle nye billeder, derfor skal du også være tilfreds med dem.
Det vigtigste for mig er at du motager nogle billeder du er tilfredse med, jeg vil altid gøre mit ypperste for at få dig til at fremstå som den du er.

Du udvælger selv dine billeder på dagen, og du modtager billederne i både farve og sort hvid.

Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med de billeder der bliver taget på dagen tilbyder jeg altid en gratis omfotografering.

Jeg er nervøs, og hader at få taget billeder.

Tit er man sin egen værste kritiker, og det kan tit være en meget grænseoverskridene oplevelse for nogle at få taget biller.

Min vigtigste opgave er altid at få dig til at slappe af og være afslappet, jeg har arbejdet med mennesker i over 15 år, jeg vil altid gøre mit ypperste for at du oplever hele foto seancen som en god oplevelse.

Man kan lave gode portrætter af alle, tænk på at hvis du ikke er tilfreds er det mig der ikke har gjort mit arbejde godt nok, dog er jeg sikker på at du nok skal blive tilfreds.

Lys eller mørk baggrund

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har en stor forkærlighed for det enkelte og især portrætter i sort og hvid.

Jeg medbringer altid en lys og en mørk baggrund, hvilken der passer lige netop dig kan være svær at sige, da der er flere faktore der spiller ind.

Der er en masse tekniske ting, om hvordan du reflkektere lyset osv en anden ting er den plads du ar til rådighed, alt dette tager vi over en mail eller på telefon.

Efterbehandling

Kan du ikke bare fixe det i photoshop ? er et spørgsmål/krav jeg tit oplever, og det korte svar er jo det kan jeg sagtens jeg vil faktisk gå så langt og sige at jejg kan lave alt i photoshop, men det er altså ikke sikkert jeg gør det.

Når man portrættere et andet menneske er min opgave at få den portrætteret til at fremstå bedst muligt, jeg bestræber mig altid på at få personen frem i mine optagelser da det for mig er her de magiske portræt billeder opstår.

Et ærligt portrfæt er vejen frem, dog efterbehandler jeg altid mine billeder i photoshop, udfra dine ønsker.

Proffesionelle portrætbilleder til linkedin, dit cv eller som print

Du modtager dine færdige billeder i fuld opløsning, klar til at kunne blive printet, derudover så tilbyder jeg også at tilpasse dine portræt billeder til diverse sociale platforme dette er inklusiv i prisen

Hvordan foregår det

Det er meget simpelt, jeg kommer hjem til dig med mit mobile studie, jeg skal bruge ca 25 min til at opsætte udstyret, og så går vi ellers bare igang, jeg plejer at bruge alt imellem 30 min til 2 timer.

Jeg har lavet portræt bilelder på meget lidt plads og på rigtig meget plads, desto mere plads der er desto flere setups kan vi lave rent lysmæssigt.

3x8 meter og gerne mere plads er det idelle dog kan mindre plads sagtens bruges, mange af de billeder du kan se i mit portfolio er faktis taget med næsten ingen plads.
Spørgsmål
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.+ 45 31 10 10 61