Skal jeg ikke besøge dig

Få lavet proffesionelle portræt billeder hjemme hos dig selv i trygge rammer


Den mobile fotograf

Få besøg af fotografen 

VED SAMARBEJDE LAVER VI DIT/JERES PORTRÆT, HJEMME HOS DIG. eller på udvalgt lokation.

Portræt fotografering er rigtig mange ting, det er lidt forskelligt hvordan fotografer, fortolker et personligt portræt billede, hos mig er et personligt portræt enten i halv figur, eller som close up.

Når du får lavet portræt billeder af mig, bestræber jeg mig altid på at gøre mit ypperste, for at du skal få en god oplevelse. Inden vi går igang snakker vi lidt om dine forventninger, og formålet med dine portræt billeder.

Uanset formålet laver vi altid lidt forskellige billeder rent teknisk som står mål med dine ønsker.

Alle priser herpå siden er inklusiv transport i en radius af 20 km fra Ølstykke af, er du i tvivl så tøv ikke med at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vejledende priser
(alle priser er vejledende kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for endelig pris, eller hvis i er flere en 4 personer)

 • Fotografering hjemme hos dig (1-2 personer)
  priser fra 1600 kr
 • Fotografering hjemme hos dig (3-4 personer)
  priser fra 2400 kr
 • Fotografering på lokation
  priser fra 1600 kr
 • Flere familier på samme dag (maks 5 familier)
  priser fra 4500 kr
 • Specielle ønsker
  kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Andre priser og info

 • Kørsel efter statens takst
  3.54 kr pr. km - 20 km gratis
 • Elektronisk leveret
  Inkluderet
 • Billeder i fuld opløsning
  Inkluderet
 • Flere familier
  kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lidt information

Bliv lidt klogere ?
Udover erhvervsportrætter, tilbyder jeg en masse løsninger inden for erhvers fotografering. Så tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis du har en kreativ eller fotografisk udfordring.
 • Personligt profilfoto

 • Søskende portrætter

 • Fotografering på lokation

 • Familie fotografering

 • Fotografering af kæledyr

Kontakt

Udvalgte eksempler fra galleriet

Spørgsmål og svar

Find svar på dine spørgsmål her, er du stadig i tvivl så tøv ikke med at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilfredshedsgaranti

Det er dig der skal have nogle nye billeder, derfor skal du også være tilfreds med dem.
Det vigtigste for mig er at du motager nogle billeder du er tilfredse med, jeg vil altid gøre mit ypperste for at få dig til at fremstå som den du er.

Du udvælger selv dine billeder på dagen, og du modtager billederne i både farve og sort hvid.

Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med de billeder der bliver taget på dagen tilbyder jeg altid en gratis omfotografering.

Jeg er nervøs, og hader at få taget billeder.

Tit er man sin egen værste kritiker, og det kan tit være en meget grænseoverskridene oplevelse for nogle at få taget biller.

Min vigtigste opgave er altid at få dig til at slappe af og være afslappet, jeg har arbejdet med mennesker i over 15 år, jeg vil altid gøre mit ypperste for at du oplever hele foto seancen som en god oplevelse.

Man kan lave gode portrætter af alle, tænk på at hvis du ikke er tilfreds er det mig der ikke har gjort mit arbejde godt nok, dog er jeg sikker på at du nok skal blive tilfreds.

Lys eller mørk baggrund

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har en stor forkærlighed for det enkelte og især portrætter i sort og hvid.

Jeg medbringer altid en lys og en mørk baggrund, hvilken der passer lige netop dig kan være svær at sige, da der er flere faktore der spiller ind.

Der er en masse tekniske ting, om hvordan du reflkektere lyset osv en anden ting er den plads du ar til rådighed, alt dette tager vi over en mail eller på telefon.

Efterbehandling

Kan du ikke bare fixe det i photoshop ? er et spørgsmål/krav jeg tit oplever, og det korte svar er jo det kan jeg sagtens jeg vil faktisk gå så langt og sige at jejg kan lave alt i photoshop, men det er altså ikke sikkert jeg gør det.

Når man portrættere et andet menneske er min opgave at få den portrætteret til at fremstå bedst muligt, jeg bestræber mig altid på at få personen frem i mine optagelser da det for mig er her de magiske portræt billeder opstår.

Et ærligt portrfæt er vejen frem, dog efterbehandler jeg altid mine billeder i photoshop, udfra dine ønsker.

Proffesionelle portrætbilleder til linkedin, dit cv eller som print

Du modtager dine færdige billeder i fuld opløsning, klar til at kunne blive printet, derudover så tilbyder jeg også at tilpasse dine portræt billeder til diverse sociale platforme dette er inklusiv i prisen

Hvordan foregår det

Det er meget simpelt, jeg kommer hjem til dig med mit mobile studie, jeg skal bruge ca 25 min til at opsætte udstyret, og så går vi ellers bare igang, jeg plejer at bruge alt imellem 30 min til 2 timer.

Jeg har lavet portræt bilelder på meget lidt plads og på rigtig meget plads, desto mere plads der er desto flere setups kan vi lave rent lysmæssigt.

3x8 meter og gerne mere plads er det idelle dog kan mindre plads sagtens bruges, mange af de billeder du kan se i mit portfolio er faktis taget med næsten ingen plads.