Skip to main content

Det mobile fotostudie

Det mobile fotostudie

Fotografering hjemme hos dig selv eller på arbejdspladsen


Jeg har en passion for at arbejde med mennesker og elsker at fange deres unikke personligheder og karaktertræk.

Jeg tror på, at den bedste måde at fange et godt portræt på er ved at skabe en afslappet og behagelig atmosfære for mine kunder. Jeg stræber efter at skabe et trygt rum, hvor mine kunder føler sig godt tilpas og kan være sig selv, så jeg kan fange deres naturlige og autentiske udtryk.

Jeg bruger kun professionelt udstyr og teknikker, der hjælper med at skabe smukke og professionelle portrætter. Uanset om du har brug for et portræt til din virksomhed, din sociale medieprofil eller som en personlig gave til en du holder af, kan jeg hjælpe med at skabe et unikt og smukt portræt, der vil holde livet ud.

Kontakt
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad er det mobile fotostudie ?

Det mobile fotostudie, er kort fortalt et komplet fotostudie jeg medbringer, dette indeholder både lamper og baggrunde, samt diverse lys modifiers.

Hvor meget plads kræver det ?

Det er altid svært at svare på, det kommer an på hvilke billeder du ønsker.

Der er nogle tekniske forbehold der gør at nogle billeder ikke kræver så meget plads og andre billeder kræver lidt mere plads, dette tager vi en dialog om inden.

Gruppe billeder ?

Gruppe billeder er en af de sværeste dicipliner når vi snakker om “portræt” billeder”, for det første kræver det både plads, og en højere lofthøjde en de fleste huse kan mønstre.

Det optimale er 2-4 personer, hvor 2 personer er det ideelle antal, og 4 personer er absolut maks.

Dog kommer det an på om der ønskes fuldportræt billeder eller halv portræt.

Hvad koster det ?

Alle opgaver er forskellige, det samme er priserne, dog modtager du altid en fast pris.

I den faste pris du modtager er alt inklusiv, både forberedelsen, fotografering og levering af digitale billeder i fuld opløsning.

Mængderabat ?

Flere af mine kunder vælger at slå sig sammen med andre der gerne vil have taget billeder.

Dette kunne være til en jule hygge komsammen, hvor man så er flere familier der gerne vil have taget billeder, her gives mængdrabat.

Kontakt mig endelig for at høre mere, på info@andersn.dk

Levering af billederne ?

Alle billeder jeg laver, bliver leveret elektronisk i fuld opløsning.

Ønskes billederne printet kan jeg henvise til forskellige samarbejdspartnere jeg har arbejdet sammen med længe, og som altid har en skarp pris klar til mine kunder.

Fotografering i dit hjem.

Få taget professionelle portræt billeder i dit hjem.

Om det er familien, børnene eller dig selv der skal foreviges, kan jeg hjælpe dig med dette.

Det starter med at du kontakter mig med dine ønsker og jeg vil herfter vende tilbage til dig med hensyn til pris, og alt det praktiske.

Jeg medbringer lamper samt en lys og en mørk baggrund.

Jeg skal bruge ca. 30 minutter til opsætning og ca 30 minutter til at pakke udstyret sammen, selve fotograferingen tager ca 1 times tid, dog er dette meget individuelt, jeg arbejder ikke med time priser, men altid med en fast pris, inklusivt alt.

Saml venner, eller familie, og få besøg af mit mobile fotostudie og spar penge på fotograferingen, kontakt mig for at høre mere om dine muligheder.

Saml alle vennerne, eller hele familien ?

Saml venner, eller familien, og få besøg af mit mobile fotostudie og spar penge på fotograferingen, kontakt mig for at høre mere om dine muligheder.