Skip to main content

Naturlig og autentisk portrætfotografering i naturen.

PopUp-foto

PopUp-foto


Pop Up – fotografering, hvor der skabes unikke og personlige portrætter i flotte og naturlige omgivelser.

Jeg bruger kun naturligt lys og nøje udvalgte lokationer, således at hver portrætserie bliver en særlig og autentisk oplevelse.

Fordelene ved denne form for portrætfotografering er mange – det er blandt andet langt mere afslappet og uformelt, fælles skaber vi en afslappet atmosfære.

Jeg bruger det naturlige lys, og det er helt i orden, hvis der er lidt snavs på bukserne eller smudspletter på skoene.

I stedet for at stresse over at se perfekt ud, kan man i stedet nyde den smukke natur og de fantastiske omgivelser, som bliver en del af portrættet. Visionen er altid at skabe de personlige og autentiske portrætter.

Kontakt
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PopUp-foto

“Naturlig portrætfotografering i naturen.”

 • Lokationer:

  Tit er det i de flotte danske skove.

 • Hvornår:

  Jeg planlægger jævnligt PopUps, passer tid og sted ikke så kontakt mig endelig.

 • Endelige billeder:

  Leveres i fuld opløsning elektronisk, antal af leveret billeder variere.

 • Hvem kan blive fotograferet:

  Alle der har lyst på en gå tur i skoven på en lille times tid.

 • Forløb:

  Vi mødes, går en tur, undervejs tager jeg lidt billeder, med udgangspunkt i dine ønsker, nogle opstillet og en del du ikke ligger mærke til.

 • Specielle behov:

  Jeg har en lang og bred erfaring i arbejdet med mennesker og især børn, med udfordringer, alle er velkommen, kontakt mig for at høre om mulighederne.

Unikke og personlige portrætbilleder i naturen.

Pop Up-fotograferingerne foregår typisk om foråret og efteråret, og jeg annoncerer altid datoerne på min hjemmeside, Facebook og i mit nyhedsbrev, som udkommer 4-6 gange om året.

En Pop Up-fotografering varer normalt ca. 1 time, og priserne kan variere lidt. Du kan læse mere om alle detaljerne ved tilmelding.

Udfordringer eller muligheder
Hver skov og lokation er unik, og udfordringerne kan være mange, som oversvømmet stier, farveændringer i træerne, eller ændringer i vejret. Men jeg ser altid disse udfordringer som muligheder for at skabe en helt unik og personlig oplevelse for mine kunder.

Vi mødes på den valgte lokation, her aftaler vi om vi skal gå kort eller langt og taler lidt om dine ønsker til billederne.

Alle er velkommen.
For mig er det vigtigt, at alle føler sig trygge og tilpas under hele foto sessionen. Jeg skaber altid en uformel og hyggelig atmosfære, så selv voksne kan føle sig tilpas og afslappede foran kameraet.

Jeg forstår også, at børn kan være generte, eller have andre udfordringer jeg gør altid mit bedste for at tage hensyn til alles behov og ønsker for at skabe de bedste og mest personlige portrætbilleder, i en hyggelig atmosfære.