Skip to main content

Nye plakater på shoppen.

Nye plakater på shoppen.


Så er hjemmesiden og shoppen blevet opdateret.

Jeg blev gjort opmærksom på at der var en fejl, ved dankort betalingen på siden, denne fejl er blevet rettet nu. Derudover har jeg opdateret shoppen med nogle nye plakater, der vil løbende komme flere plakater på shoppen, det næste stykke tid.

Hjemmesiden har fået en ordentlig omgang, da den var en smule tung i design og funktioner, jeg håber den køre en smule bedre nu.

Se de nye plakater her

Lidt om plakaterne.

  • De nye plakater er indfanget i Dyrhaven ved Jægersborg og Eremitage slottet.
  • Motiverne er fundet en tidlig Oktober morgen.
  • Alle plakater kan købes i to størrelser og to varianter.
  • Ønskes andre størrelser så skriv endelig til mig på info@andersn.dk

Alle plakater du kan købe på webshoppen er printet på FSC godkendt papir.

Fotografering op til jul.

Jeg har fået flere henvendelser angående fotografering op til jul, og jo jeg tager også portræt billeder og især her op til jul, som jeg har tilbudt de sidste par år tilbyder jeg at komme hjem til jer privat med mit mobile fotostudie hele December.

For at høre mere eller bestillt tid så kontakt mig på info@andersn.dk

På linket kan du læse kort om hvordan det hele foregår ( dette er en af de sider jeg skal have opdateret inden længe)

Klik her for mere information

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Så er hjemmesiden og shoppen blevet opdateret.

Jeg blev gjort opmærksom på at der var en fejl, ved dankort betalingen på siden, denne fejl er blevet rettet nu. Derudover har jeg opdateret shoppen med nogle nye plakater, der vil løbende komme flere plakater på shoppen, det næste stykke tid.

Hjemmesiden har fået en ordentlig omgang, da den var en smule tung i design og funktioner, jeg håber den køre en smule bedre nu.

Se de nye plakater her

Lidt om plakaterne.

  • De nye plakater er indfanget i Dyrhaven ved Jægersborg og Eremitage slottet.
  • Motiverne er fundet en tidlig Oktober morgen.
  • Alle plakater kan købes i to størrelser og to varianter.
  • Ønskes andre størrelser så skriv endelig til mig på info@andersn.dk

Alle plakater du kan købe på webshoppen er printet på FSC godkendt papir.

Fotografering op til jul.

Jeg har fået flere henvendelser angående fotografering op til jul, og jo jeg tager også portræt billeder og især her op til jul, som jeg har tilbudt de sidste par år tilbyder jeg at komme hjem til jer privat med mit mobile fotostudie hele December.

For at høre mere eller bestillt tid så kontakt mig på info@andersn.dk

På linket kan du læse kort om hvordan det hele foregår ( dette er en af de sider jeg skal have opdateret inden længe)

Klik her for mere information


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *