Pop Up fotografering – Boserup skov 15-16 April 2023

|
|

Pop Up fotografering – Boserup skov 15-16 April 2023Få taget nogle naturlige portrætbilleder i Boserup skov (Roskilde)

Jeg vil befinde mig i Boserup skovden tredje weekend i April 2023, her tilbyder jeg dig, at tage nogle naturlige portræt billeder af dig, dine børn eller hele familien.

Hvordan foregår det:

Når du ankommer til mødestedet, vil jeg gøre mit så jeg er nem at genkende, jeg plejer er være klædt i en form for vandretøj, tit med en hue eller kasket og et kamera over skulderen.

Når vi har fundet hinanden, så aftaler vi længden vi skal gå, nogle med helt små børn vælger ikke at gå så langt, andre vælger at udnytte at de er ude i naturen med deres lidt større børn, hvor de kan gå lidt længere.

Imens vi går, tager jeg billederne, nogle gange lidt opstillet andre gange ikke dette kommer helt an på dine ønsker og,  hvis der er børn med hvad de kan overskue, det vigtigste for mig er at det bliver en god og positiv oplevelse for alle.

Vi bruger ca 45 minutter, men sætter altid en 1 time af til alle mine kunder.

Vejret:

Da vi er i naturen kan vejret til tider være en udfordring, jeg tillader mig at aflyse i tilfælde af dårligt vejr, eller andre uforudsete hændelser, jeg kontakter altid mine kunder på det telefonnummer de har opgivet ved bestilling af tiden

Min tilgang:

Er som skrevet at det skal være en positiv – og for børnene især en “naturlig” oplevelser, dette vil sige at jeg medbringer det udstyr der skal til for at lave nogle flotte og naturlige portrætter, jeg har minimalt af udstyr med mig rundt, dette er for ikke at skabe for meget larm, da lamper og andet teknisk udstyr hurtigt kan fjerne fokus og skabe en for for unaturlig opmærksomhed. (bare rolig jeg har hele bilen fyldt op med alt mulig udstyr, lamper osv hvis dete ønskes)

Pris er inklusiv:
  • 1 times fotografering (op til 4 personer) 999,-
  • 5 efterbehandlet billeder leveret digitalt i fuld opløsning.
  • 1 lille serie billeder (hurtigt efterbehandlet) leveret i fuld opløsning, digitalt.
Antal personer:

Prisen på 999,- er inklusiv fotografering af op til 4 personer ønskes der billeder af flere personer, starter prisen ved 1299,- alt efter hvor mange der ønskes fotograferet, kan man i nogle tilfælde. påregne mere tid en den ene time.

Stilen:

Når du bestiller tid, må du meget gerne tilføje en lile note som beskriver hvor mange i er og evt alder på børn, derudover må du meget gerne i korte træk beskrive hvilke billeder du ønsker.

Betaling: (ved udeblivelse uden afbud senest dagen før, koster det 250 kroner, afbud eller ændring af tid kan ske på telefon: 31 10 10 61 eller på info@andersn.dk)

Du skal først betale på dagen, der er ingen betaling når du bestiller tid, måden betalingen foregår på er via mobilepay.

Bestil tid online her:

Vælg en dato og find en tid der passer, herefter skal du blot udfylde felterne.

Her mødes vi:

Parkeringspladsen:  Parkering – Boserup Skov – Vest, 4000 Roskilde


Eksempler på billeder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Få taget nogle naturlige portrætbilleder i Boserup skov (Roskilde)

Jeg vil befinde mig i Boserup skovden tredje weekend i April 2023, her tilbyder jeg dig, at tage nogle naturlige portræt billeder af dig, dine børn eller hele familien.

Hvordan foregår det:

Når du ankommer til mødestedet, vil jeg gøre mit så jeg er nem at genkende, jeg plejer er være klædt i en form for vandretøj, tit med en hue eller kasket og et kamera over skulderen.

Når vi har fundet hinanden, så aftaler vi længden vi skal gå, nogle med helt små børn vælger ikke at gå så langt, andre vælger at udnytte at de er ude i naturen med deres lidt større børn, hvor de kan gå lidt længere.

Imens vi går, tager jeg billederne, nogle gange lidt opstillet andre gange ikke dette kommer helt an på dine ønsker og,  hvis der er børn med hvad de kan overskue, det vigtigste for mig er at det bliver en god og positiv oplevelse for alle.

Vi bruger ca 45 minutter, men sætter altid en 1 time af til alle mine kunder.

Vejret:

Da vi er i naturen kan vejret til tider være en udfordring, jeg tillader mig at aflyse i tilfælde af dårligt vejr, eller andre uforudsete hændelser, jeg kontakter altid mine kunder på det telefonnummer de har opgivet ved bestilling af tiden

Min tilgang:

Er som skrevet at det skal være en positiv – og for børnene især en “naturlig” oplevelser, dette vil sige at jeg medbringer det udstyr der skal til for at lave nogle flotte og naturlige portrætter, jeg har minimalt af udstyr med mig rundt, dette er for ikke at skabe for meget larm, da lamper og andet teknisk udstyr hurtigt kan fjerne fokus og skabe en for for unaturlig opmærksomhed. (bare rolig jeg har hele bilen fyldt op med alt mulig udstyr, lamper osv hvis dete ønskes)

Pris er inklusiv:
  • 1 times fotografering (op til 4 personer) 999,-
  • 5 efterbehandlet billeder leveret digitalt i fuld opløsning.
  • 1 lille serie billeder (hurtigt efterbehandlet) leveret i fuld opløsning, digitalt.
Antal personer:

Prisen på 999,- er inklusiv fotografering af op til 4 personer ønskes der billeder af flere personer, starter prisen ved 1299,- alt efter hvor mange der ønskes fotograferet, kan man i nogle tilfælde. påregne mere tid en den ene time.

Stilen:

Når du bestiller tid, må du meget gerne tilføje en lile note som beskriver hvor mange i er og evt alder på børn, derudover må du meget gerne i korte træk beskrive hvilke billeder du ønsker.

Betaling: (ved udeblivelse uden afbud senest dagen før, koster det 250 kroner, afbud eller ændring af tid kan ske på telefon: 31 10 10 61 eller på info@andersn.dk)

Du skal først betale på dagen, der er ingen betaling når du bestiller tid, måden betalingen foregår på er via mobilepay.

Bestil tid online her:

Vælg en dato og find en tid der passer, herefter skal du blot udfylde felterne.

Her mødes vi:

Parkeringspladsen:  Parkering – Boserup Skov – Vest, 4000 Roskilde


Eksempler på billeder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *