Skip to main content

Buresø og skovene omkring

Buresø og skovene omkring


En af mine favoritter

Jeg har altid kommet meget i Buresø om sommeren var det især badestedet og søen der var det store træk plaster da jeg blev ældre var det især fredag og lørdag aften sammen med alle vennerne der lokkede mig derud. Senere blev det så med min mountainbike jeg tog turen derud og nu er det vandrestøvlerne, mit kamera og min familie der lokker.

Buresø, Egedal Kommune, Region Hovedstaden, Danmark

Udover selve badesøen så besøger jeg rigtig tit skovene omkring, som består af Krogenlund, Slagslunde skov, Ganløse eged, og Uggerløse skov, som i gamle dage var en stor sammenhængende skov, man mener at her altid har været skov helt tilbage til efter den sidste istid.


Test video

Masser af oplevelser.
I skovene kan man opleve en hel masse, blandt andet Rådyr ved Hettinge mose i Krogenlund men de er stort set overalt og du kan især opleve dem ved daggry inden de søger i læ. I ganløse eged kan du i den sydlige del  blandt andet opleve 300 år gamle bøgetræer, og ved småsøerne kan du se Orkideer og igen i Krogenlund kan du opleve “vrange bøgetræer” deraf navnet Krogenlund.

De sidste par år er der også kommet en del shelter og teltpladser til,disse kan findes ved at klikke på linket her .

Jeg kunne fortsætte i evigheder omkring alt hvad du kan se og opleve i skovene, men det er meget bedre at tage et smut derud og se hvad skovene og søerne kan tilbyde dig.

 Hvad kan du opleve ?

 • Danmarks reneste badesø
 • Varieret skov
 • Kiosk og nyåbnet cafe
 • Rådyr
 • Vrange bøge
 • Orkideer
 • Nåleskov
 • 300 år gamle bøgetræer
 • Salamander, tudser og frøer
 • Mountainbike ruter

TIP: Kom gerne tidligt, og tag de gode vandrestøvler på, skovene omkring og Buresø kan opleves hele året rundt

Adresse: Buresø parkering – Ganløse eged


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

En af mine favoritter

Jeg har altid kommet meget i Buresø om sommeren var det især badestedet og søen der var det store træk plaster da jeg blev ældre var det især fredag og lørdag aften sammen med alle vennerne der lokkede mig derud. Senere blev det så med min mountainbike jeg tog turen derud og nu er det vandrestøvlerne, mit kamera og min familie der lokker.

Buresø, Egedal Kommune, Region Hovedstaden, Danmark

Udover selve badesøen så besøger jeg rigtig tit skovene omkring, som består af Krogenlund, Slagslunde skov, Ganløse eged, og Uggerløse skov, som i gamle dage var en stor sammenhængende skov, man mener at her altid har været skov helt tilbage til efter den sidste istid.


Test video

Masser af oplevelser.
I skovene kan man opleve en hel masse, blandt andet Rådyr ved Hettinge mose i Krogenlund men de er stort set overalt og du kan især opleve dem ved daggry inden de søger i læ. I ganløse eged kan du i den sydlige del  blandt andet opleve 300 år gamle bøgetræer, og ved småsøerne kan du se Orkideer og igen i Krogenlund kan du opleve “vrange bøgetræer” deraf navnet Krogenlund.

De sidste par år er der også kommet en del shelter og teltpladser til,disse kan findes ved at klikke på linket her .

Jeg kunne fortsætte i evigheder omkring alt hvad du kan se og opleve i skovene, men det er meget bedre at tage et smut derud og se hvad skovene og søerne kan tilbyde dig.

 Hvad kan du opleve ?

 • Danmarks reneste badesø
 • Varieret skov
 • Kiosk og nyåbnet cafe
 • Rådyr
 • Vrange bøge
 • Orkideer
 • Nåleskov
 • 300 år gamle bøgetræer
 • Salamander, tudser og frøer
 • Mountainbike ruter

TIP: Kom gerne tidligt, og tag de gode vandrestøvler på, skovene omkring og Buresø kan opleves hele året rundt

Adresse: Buresø parkering – Ganløse egedSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *