Skip to main content

Turen gik til Køge og en fantastisk lille skov.

Turen gik til Køge og en fantastisk lille skov.


Denne her skov har i de sidste par stået højt på min “to go” liste.

For et par år siden var jeg så heldig at få lov til at forevige et bryllup, i netop denne fantastiske lille skov. Lige siden den gang har jeg haft et ønske om at vende tilbage til den skov af 2 årsager, den ene årsag var Køge å som bugter sig igennem skoven, og den anden årsag var de kuperet skrænter som alle skråner ned imod Køge å.

Turen var kommet jeg fik hurtigt pakket bilen og mit kamera udstyr, denne her gang havde jeg ikke så meget tid, så turen rundt på ca 5 kilometer var en overskueligt længde, jeg ankom til skoven ved en 10 tiden, og alle med en interesse for fotografering ved at det måske ikke er det mest flatterende tidspunkt at tage i skoven med sit kameraudstyr, medmindre man er dyre eller macro fotograf.

Men som altid kan jeg godt lide at gøre og tænke tingene en smule anderledes, dels for at lære men også for at opleve “nye” oplevelser, og jeg blev ikke skuffet.

Efteråret den bedste årstid.
Efteråret banker meget hastigt på, og det er helt klar min farvorit tid på året når det kommer til både at vandre og fotografere, det lidt ustadige vejr elsker jeg, den store forandring skoven oplever samt farverne for tiden er noget jeg altid bliver draget af. For mig er det den perfekte årstid her kan jeg lege og være kreativ og måske til tide rprøver alle mine lidt skøre og utraditionelle tekniker af, da skoven virkelig indbyder til dette.

Efter kort tid ankom jeg til en lille bro og begyndte hurtigt at tage lidt billeder, jeg blev hurtigt fanget af skovens meget flotte udseende og blev lidt fanget af tiden, her brugte jeg utrolig lang tid, jeg fik bevæget mig videre og rundt i skoven, indtil jeg fandt endnu en lillle bro med en fantastisk trappe som førte op af en meget stejl skrænt.

Alle de regler.
Her brugte jeg også en rum tid på at tage lidt billeder og fik især eksperimenteret med langtids eksponering, forskellige filtre og kom da også hjem med lidt brugbare billeder. Der er rigtig mange uskrevne regler når det kommer til fotografering, men jeg er af den overbevisning at først skal du lære reglerne og herefter så skal reglerne udfordres, resultatet er som regel aldrig helt godt men oplevelsen er helt i top.

Pol filtre, og ND filtre er tæt på No go i en skov, lang lukkertid er som regel No go i en skov da alting bevæger sig osv osv ……….men ikke desto mindre er alle mine billeder blevet lavet stik imod samtlige uskrevne regler der findes i den til tider lidt konservative fotoverden.

Dette sted er helt fantastisk på sin helt egen måde, så mangler du et sted til en tur med familien, en lille vandre tur eller vil du gerne have muligheden for at fotografere i en skov hvor mulighederne er mange så går du ikke forgæves her.

Køge Å, Region Sjælland, 4600, Danmark

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne her skov har i de sidste par stået højt på min “to go” liste.

For et par år siden var jeg så heldig at få lov til at forevige et bryllup, i netop denne fantastiske lille skov. Lige siden den gang har jeg haft et ønske om at vende tilbage til den skov af 2 årsager, den ene årsag var Køge å som bugter sig igennem skoven, og den anden årsag var de kuperet skrænter som alle skråner ned imod Køge å.

Turen var kommet jeg fik hurtigt pakket bilen og mit kamera udstyr, denne her gang havde jeg ikke så meget tid, så turen rundt på ca 5 kilometer var en overskueligt længde, jeg ankom til skoven ved en 10 tiden, og alle med en interesse for fotografering ved at det måske ikke er det mest flatterende tidspunkt at tage i skoven med sit kameraudstyr, medmindre man er dyre eller macro fotograf.

Men som altid kan jeg godt lide at gøre og tænke tingene en smule anderledes, dels for at lære men også for at opleve “nye” oplevelser, og jeg blev ikke skuffet.

Efteråret den bedste årstid.
Efteråret banker meget hastigt på, og det er helt klar min farvorit tid på året når det kommer til både at vandre og fotografere, det lidt ustadige vejr elsker jeg, den store forandring skoven oplever samt farverne for tiden er noget jeg altid bliver draget af. For mig er det den perfekte årstid her kan jeg lege og være kreativ og måske til tide rprøver alle mine lidt skøre og utraditionelle tekniker af, da skoven virkelig indbyder til dette.

Efter kort tid ankom jeg til en lille bro og begyndte hurtigt at tage lidt billeder, jeg blev hurtigt fanget af skovens meget flotte udseende og blev lidt fanget af tiden, her brugte jeg utrolig lang tid, jeg fik bevæget mig videre og rundt i skoven, indtil jeg fandt endnu en lillle bro med en fantastisk trappe som førte op af en meget stejl skrænt.

Alle de regler.
Her brugte jeg også en rum tid på at tage lidt billeder og fik især eksperimenteret med langtids eksponering, forskellige filtre og kom da også hjem med lidt brugbare billeder. Der er rigtig mange uskrevne regler når det kommer til fotografering, men jeg er af den overbevisning at først skal du lære reglerne og herefter så skal reglerne udfordres, resultatet er som regel aldrig helt godt men oplevelsen er helt i top.

Pol filtre, og ND filtre er tæt på No go i en skov, lang lukkertid er som regel No go i en skov da alting bevæger sig osv osv ……….men ikke desto mindre er alle mine billeder blevet lavet stik imod samtlige uskrevne regler der findes i den til tider lidt konservative fotoverden.

Dette sted er helt fantastisk på sin helt egen måde, så mangler du et sted til en tur med familien, en lille vandre tur eller vil du gerne have muligheden for at fotografere i en skov hvor mulighederne er mange så går du ikke forgæves her.

Køge Å, Region Sjælland, 4600, Danmark

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *