Skip to main content

Salgs og leveringsbestemmelser

OPRETTELSE OG GODKENDELSE:
Hos Anders N kan du både handle som gæst, eller vælge at oprette en konto. Vælger du at oprette en konto, kan du altid logge ind og gå tilbage og se dine tidligere bestillinger. Når du handler på andersn.dk, handler du med andersn.dk og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT:
Fragt fra 39 kroner. (dog kan leveringsomkostninger ændres på på speciel produkter)

RETURNERING AF VARER:
Når du handler på andersn.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den.Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt.

Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb.

Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstateret, at den er i ordentlig stand.

Fortrydelsesretten gælder ikke i tilfælde af ikke præfabrikerede og lavet direkte til kundens specifikationer eller tydeligt skræddersyet til kundens personlige behov. Produkter der er skabt individuelt på grundlag af motiver som kunden har fremlagt Produkter leveres i specielle størrelser eller farver på kundens anmodning..

Når du returnerer varen, skal den sendes til
andersn.dk v/Anders Nielsen
Fejas plads 20
3650 Ølstykke
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING:
Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 2-5 dages leveringstid. På individuelt designet vare kan leveringstiderne variere.

BETALING:
Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms. Når du laver en bestilling bliver beløbet reseveret på dit kort, og vi trækker først pengene på dit kort når orderen er afsendt.

VÆRNETING OG LOVVALG:
Enhver tvist mellem køber og andersn.dk – herunder fortolkning af webshop.dks handelsvilkår – afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Oplysning om klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@andersn.dk

Virksomhedsoplysninger:
Anders N en del af Artbynielsen
Frejas plads 20, 3650 Ølstykke (kontor adresse)
CVR: 34096635
E-mail: info@andersn.dk
Telefon: +45 31101061 (man-fre 14:00-19:00)