Skip to main content

Troldeskoven i Tisvilde

Troldeskoven i Tisvilde


Piv tidligt igen igen.

Vækkeuret stod på klokken 04.30 da det først bippede, efter lidt tid med at få øjne blev bilen pakket og ca klokken 06.00 blev bilen parkeret på Parkeringspladsen ved Tisvildeleje strand.

Jeg havde håbet på lidt tåge og lidt dis, DMI havde godt nok lovet det, men desværre så denne morgen var der intet, men dette skulle ikke forhindre mig i at hive vandrestøvlerne på og gøre mit kamera klar.

30, Hovedgaden, Tisvildeleje, Tisvilde, Gribskov Kommune, Region Hovedstaden, 3220, Danmark

Et kendt område.
Mange kender Tisvilde hegn og jeg måtte da også sande at efter 30 minutter alene i skoven begyndte jeg at få selskab, af alt lige fra familier, orienteringsløbere, mountainbikes og folk med hunde på dette tidspunktet var jeg ikke i tvivl om at dette var et eftertragtet udflugtssted.

Efter at have gået et stykke tid i skoven, kom jeg til troldeskoven, og med et blev hele skoven forvandlet til en helt eventyr agtig form, træerne er meget tætte og var faktisk en større udfordring med mit kamera en jeg lige havde forudset, grunde til dette er fordi når man betragter hele sceneriet som fotograf så virkede det hele meget rodet, dermed ikke sagt at jeg blev skuffet, udfordringen blev bare lidt større.

Nysgerrig.
Da jeg stod midt i troldeskoven blev min nysgerrighed vækket, jeg fandt en del små stier jeg fik bevæget mig rundt på, nogle af stederne var der næsten intet plads hvilket kun gjorde oplevelsen sjovere og mere udfordrende, efter et stykke tid i skoven bevægede jeg mig ud på stranden hvor der er et rigtig flot kig udover selve Tisvilde hegn.

Jeg tog en omvej igennem skoven tilbage, og fandt en masse flotte steder, som jeg skal besøge en anden gang hvor jeg har lidt mere tid.

Selve skoven er rigtig flot, med mange lysninger og flere steder kan man finde meget kuperet terræn. Troldeskoven i Tisvilde er bestemt et besøg værd, jeg skal i hvert fald helt klar derop igen med mine unger.

 Hvad kan du opleve ?

 • Troldeskov
 • Fyrretræer fra 1700 tallet 
 • En del af Nationalpark Nordsjælland
 • Tisvildeleje strand 
 • Thorup den forsvundet landsby
 • Asserbo slotsruin 
 • Helenekilde 
 • Kuperet terræn 
 • MTB ruter  
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Piv tidligt igen igen.

Vækkeuret stod på klokken 04.30 da det først bippede, efter lidt tid med at få øjne blev bilen pakket og ca klokken 06.00 blev bilen parkeret på Parkeringspladsen ved Tisvildeleje strand.

Jeg havde håbet på lidt tåge og lidt dis, DMI havde godt nok lovet det, men desværre så denne morgen var der intet, men dette skulle ikke forhindre mig i at hive vandrestøvlerne på og gøre mit kamera klar.

30, Hovedgaden, Tisvildeleje, Tisvilde, Gribskov Kommune, Region Hovedstaden, 3220, Danmark

Et kendt område.
Mange kender Tisvilde hegn og jeg måtte da også sande at efter 30 minutter alene i skoven begyndte jeg at få selskab, af alt lige fra familier, orienteringsløbere, mountainbikes og folk med hunde på dette tidspunktet var jeg ikke i tvivl om at dette var et eftertragtet udflugtssted.

Efter at have gået et stykke tid i skoven, kom jeg til troldeskoven, og med et blev hele skoven forvandlet til en helt eventyr agtig form, træerne er meget tætte og var faktisk en større udfordring med mit kamera en jeg lige havde forudset, grunde til dette er fordi når man betragter hele sceneriet som fotograf så virkede det hele meget rodet, dermed ikke sagt at jeg blev skuffet, udfordringen blev bare lidt større.

Nysgerrig.
Da jeg stod midt i troldeskoven blev min nysgerrighed vækket, jeg fandt en del små stier jeg fik bevæget mig rundt på, nogle af stederne var der næsten intet plads hvilket kun gjorde oplevelsen sjovere og mere udfordrende, efter et stykke tid i skoven bevægede jeg mig ud på stranden hvor der er et rigtig flot kig udover selve Tisvilde hegn.

Jeg tog en omvej igennem skoven tilbage, og fandt en masse flotte steder, som jeg skal besøge en anden gang hvor jeg har lidt mere tid.

Selve skoven er rigtig flot, med mange lysninger og flere steder kan man finde meget kuperet terræn. Troldeskoven i Tisvilde er bestemt et besøg værd, jeg skal i hvert fald helt klar derop igen med mine unger.

 Hvad kan du opleve ?

 • Troldeskov
 • Fyrretræer fra 1700 tallet 
 • En del af Nationalpark Nordsjælland
 • Tisvildeleje strand 
 • Thorup den forsvundet landsby
 • Asserbo slotsruin 
 • Helenekilde 
 • Kuperet terræn 
 • MTB ruter  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *