Skip to main content

Byparken i ØlstykkeMosekonen brygger..

En helt igennem fantastisk morgen, vækkeuret bippede klokken 05.30 jeg havde lovet min store Datter at køre hende på job en tidlig Lørdag de der 2 km på job kan virke ganske uoverskuelige for en 17 årig pige og især en lørdag meget tidligt om morgenen.

Søhøj Park, Ølstykke Stationby, Ølstykke, Egedal Kommune, Region Hovedstaden, Danmark

Jeg så hurtige at vejret var helt fantastisk, der var masser af lys og blå himmel, så kameraet blev pakket sammen med mit absolut all time farrvorit obejktiv Fujinon 16 mm F1.4, ingen filtre intet stativ bare et simpelt setup.

Modlys imod tiden.
Datteren blev smidt af, og jeg skyndte mig hen til en lokal sø, som altid er piv-udfordrende, da jeg endnu ikke har fundet den helt rigtige komposition, da jeg kom frem begyndte jeg at få travlt, disen var på vej væk og solen var ved at begynde at stå højt så alt hvad jeg havde i tankerne blev smidt til side og jeg valgte at skyde lidt fra hoften af og glemme alt om mine ideer, jeg fik nogle billeder i kassen en del skudt i modlys


Video

HVAD KAN DU OPLEVE ?

  • Små fiskepladser
  • Små skaller, aborre & karper
  • Mindre legeplads, borde & bænke
  • Træningsområde, bakker og stier
  • Nye japanske kirsebærtræer
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Byparken i ØlstykkeMosekonen brygger..

En helt igennem fantastisk morgen, vækkeuret bippede klokken 05.30 jeg havde lovet min store Datter at køre hende på job en tidlig Lørdag de der 2 km på job kan virke ganske uoverskuelige for en 17 årig pige og især en lørdag meget tidligt om morgenen.

Søhøj Park, Ølstykke Stationby, Ølstykke, Egedal Kommune, Region Hovedstaden, Danmark

Jeg så hurtige at vejret var helt fantastisk, der var masser af lys og blå himmel, så kameraet blev pakket sammen med mit absolut all time farrvorit obejktiv Fujinon 16 mm F1.4, ingen filtre intet stativ bare et simpelt setup.

Modlys imod tiden.
Datteren blev smidt af, og jeg skyndte mig hen til en lokal sø, som altid er piv-udfordrende, da jeg endnu ikke har fundet den helt rigtige komposition, da jeg kom frem begyndte jeg at få travlt, disen var på vej væk og solen var ved at begynde at stå højt så alt hvad jeg havde i tankerne blev smidt til side og jeg valgte at skyde lidt fra hoften af og glemme alt om mine ideer, jeg fik nogle billeder i kassen en del skudt i modlys


Video

HVAD KAN DU OPLEVE ?

  • Små fiskepladser
  • Små skaller, aborre & karper
  • Mindre legeplads, borde & bænke
  • Træningsområde, bakker og stier
  • Nye japanske kirsebærtræer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *