Skip to main content

Louise og Martins bryllup

Louise og Martins bryllup


Det er ikke tit jeg er ude som bryllupsfotograf, men da Martin og Louise kontaktede mig med deres ønsker til deres bryllup samt billeder, kunne jeg ikke andet en at sige ja.

Dagen Martin og Louise havde valgt til den smukke dag var D. 25/05 – 2023, hvilket var heldigt da vejret var fantastisk, og omgivelserne de havde valgt for dagen ligeså. Jeg havde taget min 20 årige datter med som “assistent”, jeg havde dog planlagt at jeg ville dække hele bryllupet selv, normalt er vi altid to fotografer til et bryllup af denne størrelse, men efter jeg havde snakket med bryllupsparret, var jeg ikke i tvivl om at det var en opgave jeg godt kunne dække alene.

Grunden til jeg havde taget datteren med, var faktisk for at hun kunne lære lidt, men en gang imellem er det også sundt for især mig at se nogle lidt andre vinkler, og da min datter godt kan betjene et kamera, men aldrig har taget billeder på denne her måde, var det sjovt og lærerigt for mig at se brylluppet igennem hendes øjne.

Min datters opgave var at tage “snapshots” og situations billeder, løbende snakkede jeg med hende og guidede hende og det hele gik over alt forventning. Brudeparret havde ikke en forventning om lige netop den slags billeder, så min datter havde frit spil med sit kamera.

Min plan:

Jeg har efterhånden opbygget en lang erfaring, med event fotografering, og som altid havde jeg lavet en overordnet plan, samt en detaljeret plan til mig selv, når først musikken spiller går det stærtkt, det er dog sjældent jeg hiver min plan frem, da jeg altid er meget forberedt, men jeg har den dog altid på mig. I min plan har jeg alle aftaler jeg har indgået med brudeparret, samt en liste af små ting, og observationer jeg har lavet fra enten lokation, eller brudeparret.

Mennesker overalt:

En udfordring ved dette bryllup var at brudeparret gerne ville have deres officielle billeder taget, i frederiksberghave samt ved Carlsberg, og lad mig sige det med det samme, når solen skinner i Købnhavn, så er der mennesker og der er mange af dem, jeg vidste på forhånd at vi ville få mange tilskuer, så her handlede det om for mig at være ekstra forberedt så vi kunne lave billederne “hurtigt og effektivt”

Brudeparret har modtaget en del forskellige slags billeder, i lidt forskellige stilarter, jeg har lavet en lille galleri af et lille udpluk af billederne fra dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det er ikke tit jeg er ude som bryllupsfotograf, men da Martin og Louise kontaktede mig med deres ønsker til deres bryllup samt billeder, kunne jeg ikke andet en at sige ja.

Dagen Martin og Louise havde valgt til den smukke dag var D. 25/05 – 2023, hvilket var heldigt da vejret var fantastisk, og omgivelserne de havde valgt for dagen ligeså. Jeg havde taget min 20 årige datter med som “assistent”, jeg havde dog planlagt at jeg ville dække hele bryllupet selv, normalt er vi altid to fotografer til et bryllup af denne størrelse, men efter jeg havde snakket med bryllupsparret, var jeg ikke i tvivl om at det var en opgave jeg godt kunne dække alene.

Grunden til jeg havde taget datteren med, var faktisk for at hun kunne lære lidt, men en gang imellem er det også sundt for især mig at se nogle lidt andre vinkler, og da min datter godt kan betjene et kamera, men aldrig har taget billeder på denne her måde, var det sjovt og lærerigt for mig at se brylluppet igennem hendes øjne.

Min datters opgave var at tage “snapshots” og situations billeder, løbende snakkede jeg med hende og guidede hende og det hele gik over alt forventning. Brudeparret havde ikke en forventning om lige netop den slags billeder, så min datter havde frit spil med sit kamera.

Min plan:

Jeg har efterhånden opbygget en lang erfaring, med event fotografering, og som altid havde jeg lavet en overordnet plan, samt en detaljeret plan til mig selv, når først musikken spiller går det stærtkt, det er dog sjældent jeg hiver min plan frem, da jeg altid er meget forberedt, men jeg har den dog altid på mig. I min plan har jeg alle aftaler jeg har indgået med brudeparret, samt en liste af små ting, og observationer jeg har lavet fra enten lokation, eller brudeparret.

Mennesker overalt:

En udfordring ved dette bryllup var at brudeparret gerne ville have deres officielle billeder taget, i frederiksberghave samt ved Carlsberg, og lad mig sige det med det samme, når solen skinner i Købnhavn, så er der mennesker og der er mange af dem, jeg vidste på forhånd at vi ville få mange tilskuer, så her handlede det om for mig at være ekstra forberedt så vi kunne lave billederne “hurtigt og effektivt”

Brudeparret har modtaget en del forskellige slags billeder, i lidt forskellige stilarter, jeg har lavet en lille galleri af et lille udpluk af billederne fra dagen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *